maanantai 30. toukokuuta 2011

Viikonlopun aksatuloksia

Lauantaina ja sunnuntaina kisailtiin Stadi Games:n merkeissä Purinan kentällä.

Lauantaina Nadja ja Hippi voittivat Herralan Ritvan tuomaroiman agilityradan aivan hulppealla suorituksella!

Allekirjoittaneen tavoite oli vain kerryttää kisarutiinia ja ohjata vain jokaiselle esteelle, kun muutama vuosi on mennyt niin epäsäännöllisesti kisaten. Kumma juttu, kun ei rutiinia tule kuin kisaamalla ;D. Millille aksaradalta nolla, ei nyt mikään super hieno, mutta aivan sama kun tavoite täyttyi, ohjasin jokaisen esteen ja oli kivaa. Mukava bonus tuo nolla. Sijoitusta en edes muista. Hyppäriltä virheitä mutta sekin oli rataprofiili huomioiden yllättävänkin rullaavaa menoa. Kivaa!

Sunnuntaina starttasin Millin kanssa jälleen kaksi kisaa. Tavoite sama kuin la eli rutiinin kerryttäminen ja kaikkien esteiden ohjaaminen. Hyppäri oli siistiä menoa. Kepeillä hätäilin ja vedin Millin liian aikaisin pois. En korjannut virhettä, joten siitä hyl. Muuten jees. Olin kuulemma tosi rauhallinen :D. Agilityrata oli profiililtaan just sellainen missä jouduin ihan liikaa ajattelemaan jokaista ohjausta eikä rytmi tule näissä ollenkaan selkärangasta. Tästä hyl (väärä rata, ei onneksi kielloista) ja joku rima (ainakin eka + kepeille kakkosväliin). Torstaina keräämään lisää kokemusta. :)

Tiuku ja Tero sen sijaan tekivät hyppärillä, parin tokassa kolmosen startissa, nollan! Agilityrata myös hienoa menoa.

Oli ihanaa nähdä "lapsosia" (Tuima, Tiuku, Hippi, Blitz ja Vallu) kisapaikalla!

Millin pentu TiuTau ja Jenni kisasivat ekaa kertaa virallisissa ja heti plakkariin nolla!

torstai 26. toukokuuta 2011

Päivitykset laaaahaaaaa

vaikka tuloksia on taas kerrottavaksi.

Tuli tässä samalla mieleen, että musta on tullut tosi huono pulisemaan täällä muuta. Varovainen tai jotain. Joskus tekis mieli vaikka suoltaa ajatuksia shelteistä ja ehkäpä niiden jalostuksestakin, mutta jätetäänpä se odottamaan hamaan tulevaisuuteen.

Mutta niihin tuloksiin.
Päälimmäisenä on mielessä Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tero, jotka ovat tehneet aivan upeaa työtä. Toissa viikonloppuna Kirkkonummella pari teki upean nollan hyppärillä ja voitti kisan. Myös agilityrata oli tosi hienoa menoa. Viime viikonloppuna meno jatkui Purinalla, jossa he ansaitsivat suorituksillaan kaksi nollaa, molemmat voittoja. Näin Tiukusta tuli kolmosluokkalainen! Paljon paljon onnea Tiukulle, Terolle ja Kajsalle! Tämän "pikku-bc:n" aivoitusten ynnä muiden juttujen kanssa on tehty tosi kova työ! Nyt se kantaa ansaittua hedelmää.

Tuimalle (N. Tuli) ja Kajsalle nollavoitto minikolmosista Purinalta viime viikonloppuna! Huisia!

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja taituroivat tuplanollavoiton Kirkkonummella toissa viikonloppuna! Siistiä!

Tipi ja Zen ovat hoitaneet näytelmäpuolen kera Sadun ja Hannan :).
Lauantaina 14.5. Äänekoskella urosten tuomarina oli Cees Beenen, Alankomaista ja narttujen Pirjo Aaltonen. Sunnuntaina 15.5. Viitasaarella tuomarina Alar Müürisepp (oikeinkirjoitus?) Virosta. Zen:lle la ERI ja su EH. Tipille molemmilta päiviltä EH.

Täytyy kertoa vähän kivoja uutisia Millinkin lapsista, Moolin sisaruksista. Sentti (EW Extra Terrestrial) ja Marjukka tokoilivat ekassa kokeessaan huimat 198p! Tuuma (EW Expect The Unexpected) ja Misa korkkasivat agilitykisat heti nollavoitolla Jyväskylässä! Hyvä te!

Halla kasvaa. Välillä tuntui että aika paljonkin, mutta ehkäpä tyyppi on nuorena venähtävää sorttia, koska on kyllä nyt jo melkoisen ruma. Se on juuri siinä kasvuvaiheessa nyt 13 viikkoisena, että sen voisi piilottaa ja ottaa esille sitten kuukauden kuluuttua :D. Tiedättehän? On se selvästi esim Kitiä matalampi, mutta nyt kyllä juurikin siinä kamalassa jalkavaiheessa. Tarkasta säkäkorkeudesta ei harmainta hajuakaan. Painoa 13 viikkoisena (+ 2pvää) 3,9kg. Tämä tekee viisi viikkoisesta kasvua 300g/vko eli ihan hirmu sopivasti. Levy on jäänyt päälle, mutta on kyllä niin jänskää nähdä mitä siitä tulee.

Tosi reipas se on ja leikkii hirmu hyvin. Ei mielistele oikein ketään ihmisiä. Tuntuu vähän välinpitämättömältä eikä häsää. Varovasti jo toivon että on perinyt äitinsä hermorakenteen. Taistellaan ja tehdään hommia täpöllä mutta ihan koko ajan ei oo kuppi nurin. On vieraiden koirien kanssa tosi fiksusti, mikä nyt ei yllätä.

maanantai 9. toukokuuta 2011

Pikaista tulospäivitystä kiireen keskellä

On tyypit olleet taas pätevinä. :)

Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat toista kisapäiväänsä lauantaina Lohjalla eikä tyhjin käsin tarvinnut sieltäkään poistua. Ekalta agilityradalta jälleen nollavoitto kera A-SERT:n, tokalta radalta vitska ja hyppäriltä nolla, sijoitus 3. Tuomarina Anne Savioja. Ihan mieletöntä menoa! Ja siistiä että sain agilityratojen osalta olla todistamassa tapahtunutta!

Tuima (N. Tuli) kirmasi lainakartturi Teron kanssa myöskin nollan kolmosissa (sij. 4.) Järvenpäässä(?). Upeeta Tero ja Tuimis!

Vauhti (N. Ilta Villi) kävi näytelmissä Tampereen KV:ssä, erikoistuomari Helge Lie:n arvioitavana. Hienosti EH plakkariin! Mikä parasta, Vauhti oli käyttäytynyt "ihmisiksi". :D

Myöskin Waden mustat tyttölapset ovat tehneet huisin hienoja tuloksia agilitykentillä. Budi ja Anu tekivät viikonloppuna ties kuinka monta nollaa ja saivat A-SERT:n! Goa ja Sanni starttasivat ekaa kertaa kolmosissa ja heti kilahti valiokello käyntiin nollavoiton myötä!

Oma aika menee suht tehokkaasti pääsykokeeseen valmistautumisessa. Aikansa kutakin. Molemmat bortsut ovat olleet juuri juoksussa, joten treenitaukoa kertyi taas muutama viikko. Mooli on ehtinyt treenaamaan hallilla juoksun jälkeen kahteen otteeseen. Hallakin on nyt ollut "treenaamassa" pari kertaa. Ollaan lähinnä leikitty hallissa, menty pari kertaa putkea ja kahta hyppyä suoraan rimat maassa (hyppyjen väli ehkä metri). Pihalla treenit on olleet lähinnä leikkimistä, muutamia nenäkosketuksia rappusissa, pikkuisen jotain ohjauksia tasamaalla lelun perässä ja verkotettuja keppejä. Siisti ipana!

Milli pääsee treenaamaan huomenna ekaa kertaa juoksun jälkeen ja viikonloppuna onkin neljä kisastarttia. Jänskää!

torstai 5. toukokuuta 2011

Blitz:n ja Petrin ekat kolmosten startit

Tänään Blitz (N. Vesi) ja Petri starttasivat ekaa kertaa kolmosissa. P-Hau:n kisoissa tarjolla kaksi starttia. Heti toisesta startista parin ensimmäinen kolmosten NOLLA ja VOITTO kera A-SERT:n! Kylmää kyytiä! Paljon, paljon onnea! Tuomarina ko. kisassa oli Esa Muotka ja kisaajia kisakirjeen mukaan 45 paria.