sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hillittömät aksatulokset "nappulalaisilla"

Voi miten on tullut hihkuttua ja hykerrettyä tänään tekstareiden äärellä. Kiitos kaikille viestittelijöille ja erityisesti paljon onnea hienosta työstä!

Aamu (N. Aamu Aurinko) nousi siis eilen kolmosiin. Tänään kyseinen pari korkkasi kolmosluokan Suomen Turussa sekä agility- että hyppyradoilla ja aivan hillittömän hienosti korkkasikin. Kaksi nollavoittoa kera SERT-H:n että SERT-A:n! Voitot taisivat olla vieläpä tupla eli kahden peräkkäisen radan voitot. Niin pärähti valiokello käyntiin heti kun se oli mahdollista! Paljon paljon onnea Jenni!

Samaiseen aikaan kisattiin Ojangossa Vantaalla samaten kolmosluokan kilpailuja. Blitz:lle (N. Vesi) ja Petrille jälleen tuplanollavoitto ja kolmannesta startista kisan nopein suoritus kiellosta huolimatta (5vp)! Hyppikseltä myös SERTi! Nyt taitaa olla Bliin ja Petrin karsintanollat kasassa. Keskimmäiseltä radalta Tuimalle (N. Tuli) ja Kajsalle nolla ja toinen sija heti Bliin jälkeen! Petrin sanoin "varmistivat tuplavoiton nappulalaisille". Tämän nollan myötä Tuimalla ja Kajsalla osallistumisoikeus MM-karsintoihin! Superisti onnea taitaville pienille sekä ohjaajille!
Kuva: Jukka Pätynen

Hirmu hyvää mieltä ovat tuottaneet eilinen puhelu Vallun (N. Routa) ja omistajansa hurjan ihanasta yhteistyöstä jo nyt nuorella iällä ja muutenkin mukavasta yhteisestä arjesta sekä tämänpäiväinen tapaaminen Tipin (N. Ilma) sekä perheensä kanssa.

lauantai 25. helmikuuta 2012

Aamu kolmosiin

Aamu (N. Aamu Aurinko) ja Jenni kisasivat tänään viimeistä kertaa agilityn minikakkosissa. Turusta nolla reilun 10 sekunnin miinusajalla, sij. 2. ja SERT Ritva Herralan tuomaroimana. Paljon onnea Aamu ja Jenni! Norjassahan Aamulla on kilpailuoikeus jo kolmosiin hyppäreillä ja sieltä sertejäkin plakkarissa, mutta nyt pari saa kisata kuninkuusluokassa myös agilityradoilla.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Blitz toinen Etelä-Suomen Sheltit ry:n vuoden agilitysheltti 2011 -kisassa

Blitz (N. Vesi) sijoittui toiseksi Etelä-Suomen Sheltit ry:n viime vuoden agilitysheltti -kisassa! Onnittelut! Kilpailussa voiton vei huikean hieno pari, viime vuoden SM-kultamitalistipari Neon ja Jenna.

Samaisen yhdistyksen viime vuoden tokoshelttikisassa kolmanneksi sijoittui Waden poika Tao (Pilvimarjan Pikku Kiwa)! Onnea omistaja/ohjaaja Mikaelalle, Taolle sekä kasvattaja Sirpalle!
Tao ja Mikaela saivat eilen myös ensimmäisen nollan agilityn miniykkösistä! Onnea!

Kuulisin tosi mielelläni mahdollisimman monen Waden jälkeläisen kuulumisia! Ei tarvitse olla mitään huippuja tuloksia kisoista tmv, vaan _ihan kaikki_ kuulumiset lämmittävät mieltä.

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvi-pennutkin jo 1v!

Tänään tulevat talvipennutkin jo kokonaisen vuoden ikään. Onnea Huurre (N. Huurre), Kaamos (N. Kaamos), Vallu (N. Routa) sekä Halluli Palluli (N. Halla)! Näidenkin pentujen myötä olen saanut ihania uusia ihmistuttavuuksia. Kiitos kaikkien kotiväille hyvistä, aktiivisista kodeista ja yhteydenpidostanne!

Typerää kun ei ole kuvia nyt tähän ja eiliseen päivitykseen. Josko tuolta toiselta koneelta lisäisilin myöhemmin. Talvi -pentue on tuossa otsikon kuvassa kuuden viikon ikäisinä. :)

Kohtahan noiden luustokuvauksiakin saa jo jännittää. Ainakin parille on jo ajatkin varattuina. Hallan kuvauttamista mietin, kantsisko se tehdä samalla, kun näitä jalan fiksausoperaatioita ja tarkastuksia suoritellaan.

Poppoo on noin muuten ollut tosi terve. Yhdellä 'pentuajan' silmätulehdus. Yhdellä pojista kivespuutos. Luonteet reippaat ja työintoiset, hermot hienosti 'paikallaan' (kuten äidillään). Hallakin on kuten äitinsä Hymy (Firabellen Hymy), ehkä aavistuksen nöyrempi ja ainakin sitä naurattaa enemmän. Touhut tehdään hyvällä draivilla, joka ei jää päälle kun homma loppuu. Koot arviolta 38-39cm. Kaikkinensa olen tosi tyytyväinen näihin tähän mennessä! Ihanaa että myös omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa!

lauantai 18. helmikuuta 2012

Ensimmäiseni Arttu ja Hippi 6v

Kuusi vuotta sitten syntyi ensimmäinen oma pentueeni. Tämä oli samalla pentueen molempien vanhempien Kitin ja Waden ensimmäinen pentue. Kaikkien pentueiden syntymä on omalla tavallaan ikimuistoinen, mutta on se ensimmäinen tietysti kovin ainutlaatuinen. Kitin ja Waden poismeno lähiaikoina tekee sen, että tämä synttäri tuntuu tavallistakin tunteikkaammalta enkä voinut aamun onnitteluja edes itkemättä kirjoittaa.

Pidemmittä puheitta; Paljon onnea ihanat Arttu (N. Kivijalka) ja Hippi (FI AVA FI AVA-H EE AVA TK2 N. Ensi-Ilta)!

Hippi pääsi syntymäpäivänsä kunniaksi kisaamaan agilitya. Upeasti parin kuukauden kisatauon jälkeen kilpailun nopein aika vitosella sekä nollavoitto! Hyvä Hippi ja Nadja!

Myös Hipin nuoremmat sisarukset Blitz (N. Vesi) ja Tuima (N. Tuli) kisasivat minikolmosissa hienoin tuloksin. Kirkkonummelta Blitz:lle ja Petrille tuplanollavoitto sekä Tuimalle Teron kanssa kaksi nollaa, sijoituksin 2. ja 5.! Paljon onnea taitavat pienet ja ohjaajat!

torstai 9. helmikuuta 2012

Aamun aksaa ja vähän ruokamainosta

Aamu (N. Aamu Aurinko) ja Jenni ovat tehneet jälleen hienoa tulosta agilityn parissa. Moelv:n kisoissa, jossa paikalla oli Norjan minien parhaimmisto, he voittivat kaksi kolmosluokan hyppyrataa nollatuloksin ja saivat molemmista SERT:n! Paljon onnea Aamu ja Jenni! Parilla nyt neljästä kolmosluokan hyppyradan startista kolme sertiä! Ja allekirjoittanut on aivan pihalla Norjan säännöistä... :D

Tässä video parin suorituksiin.

Mieheni Jari on laajentanut yrityksensä Taikakuvan toimintaa myös koirien (ja toki kissojenkin) raakaruokiin, nimellä Taikamuona. Hinnaston edullisesta valikoimasta saat laittamalla meiliä osoitteeseen taikamuona (@) gmail.com tai soittamalla 041-45 45 145. Myös kaikki tiedustelut ovat tervetulleita ko. sähköpostiin tai puhelimitse. Lihoja, luita jne on saatavilla joustavin aukioloajoin ja myös pienemmissä pakkauksissa. Sinun ei siis tarvitse ostaa kokonaisia laatikoita.