sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aika menee kuin iltamissa

ja sitä rataa. Paljon on tässä ollut menoa ja meininkiä.

Terveysjuttuna ensinnä, että Hippi (N. Ensi-Ilta) on suureksi riemuksemme toipunut todella erinomaisesti mucocele-leikkauksesta ja on jo jonkin aikaa viettänyt täysin normaalia koiran elämää. Agilitykisoihinkin ovat Nadjan kanssa menossa.

Tuima (N. Tuli) silmäpeilattiin helmikuun loppupuolella terveeksi, lukuunottamatta lievää distichiasista. Halla (N. Halla), Milli ja Mooli peilattiin eilen. Kaikki vailla löydöksiä. Hallalla ei edes ylimääräisiä karvoja. Hieno homma! Nyt voi siltä osin jatkaa pentusuunnitelmia.

Tuima ja Kajsa ovat tehneet upeita suorituksia agilityssä, kuinkas muuten :). 17.3. Ojangosta hyppäriltä nollavoitto! Huisia! Tämä pari on valittu myös edustamaan Suomea kesän Euroopan Open -agilitykilpailuihin Belgiaan. Tuima sijoittui Etelä-Suomen Sheltit ry:n vuoden 2012 agilitysheltti-kisassa hienosti toiseksi! Onnittelut Kajsa!

Myös Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tero ovat tehneet nollia kolmosluokassa! Tämä pari teki tuplanollan Ojangossa 17.3. ja yhtä nollaa enää uupuu kesän SM-kisavaatimuksista! Huippua Tero!

Vallu (N. Routa) ja Hannele voittivat mediykkösten agilityradan Ojangossa 16.3. Mahtavaa Hanski! Isosti onnea!

Vauhti (N. Ilta-Villi) oli myöskin tehnyt nollan medikolmosissa lainaohjaajansa Matleena Kallion kanssa! Onnea!

Toinen Kulta-pentueen tytöistä, Myy (N. Kultakuume) aloitti juuri ensimmäisen juoksunsa. Ikää lapsosilla nyt vajaa 8kk. Nekin on jo 'isoja' :)

Tässä muutama kuva Myystä ja Jesperistä (N. Kimpale Kultaa) noin kuukauden takaa.
Kuvat: Maria Penttinen

Näissä kuvissa puolestaan seikkailevat tammi-maaliskuussa Maj (N. Kultahuuma) ja Nane (N. Maa).

Maj, Dea ja Nane

Nane

Maj tammikuussa
Kuvat: Hanna Jauhiainen

Inksukin on jo huomenna 10 kuinen. Käytiin sen kasvattajan Ninan kanssa aurinkoisella aamulenkillä ja Nina nappasi siitä parit kuvat. Ihana oli nähdä taas huLjan reipasta ja hurmaavaa Hitsiäkin (N. Se Yksi Ja Ainoa)!


Kuvat: Nina Lahin

Helmikuun puolivälin tienoilla kimppalenkkeiltiin täällä meidän nurkilla. Kiitos vielä kaikille oikein mukavasta päivästä!
Tässä muutama Hannan ottama kuva.

Hitsi ja Maj

Yleistä meininkiä

Inksu

Tiuku

Tuima

Veljekset Tuima ja Nane

Pitkän päivitystauon vuoksi jäi varmaankin jotain tahattomasti sanomatta. Lisäillään niitä sitten tarpeen mukaan. :)