sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Agilitytuloksia

Viime viikon päivityksestä uupui Blitz:n (N. Vesi) ja Petrin nollatulos I-HAH:n kisoista viime viikonlopulta. Parin sijoitus oli hienosti 3.(/56) heti Hunnin ja velipoika Tuiman jälkeen! Eilenkin tämä pari teki hienon nollan, jolla sijoitus 2.(/53), Neonin ja Jennan jälkeen! Onnea Petri!

Tuima (N. Tuli) ja Kajsa kisasivat myös eilen Ojangossa tehden nollan, jolla sijoitus niin ikään 2.(/56). Onnea Kajsa!


perjantai 14. marraskuuta 2014

Tiukusta Suomen agilityvalio!

Kun sunnuntaina sain kuulla tämän uutisen, tuli itku liikutuksesta (itkupilli), ja tiedän etten ole ainoa. Kaikki se työ ja sitkeys, jonka Tero ja Kajsa ovat tehneet, sai yhden sortin palkinnon ja tunnustuksen tämän myötä. Olen todella onnellinen ja iloinen puolestanne! Tiukulla on kyllä spesiaalipaikka mun sydämessäni, ja mulla ehkä sen. Rakkauskoira, isolla ärrällä!

Mutta tosiaan, Tiuku (N. Tosi Nopee) sai SERT:in heti toisessa (kun ensimmäisestä sertistä on kulunut vuosi ja 1pvä) mahdollisessa kisassa, Teron ohjaamana, Ojangossa 9.11.. Pari teki jälleen myös tuplanollan! Paljon, paljon, paljon onnea Tero!

Myös perheen toinen pikkumusta, Tuima (N. Tuli) ja Kajsa tekivät tuplanollan samoissa kisoissa, mutta miniluokassa. Sijoitukset huipusti 2.(/55) ja 3.(/65). Onnea Kajsa!

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja osallistuivat koiratanssin HTM:n alokasluokkaan 1.11. ja saivat hiuksen hienosti pistettä vajaa kunniamaininnan. Sijoitus kuitenkin 1./2. Video ihanan parin hienosta suorituksesta löytyy Nadjan blogista

Enzo (N. Tosi Kiitäjä) kävi tänään silmäpeilattavana ja elämänsä aikana toistamiseen virallisessa sydänkuuntelussa. Silmät yhtä ilmaantunutta karvaa vaille terveet (ei siis ole aiemmin ollut distichiasista, joka ei nytkään sitä onneksi ole vaivannut) ja sydän edelleen kuin nuorella pojalla. Vaikka pentuhan Enzo, liki 7 vuoden iästään huolimatta onkin :) Terveenä on muutenkin onneksi ollut. Ei ole Tuomaksen mukaan koskaan käynyt lääkärissä rokotuksia ja terveystarkkeja lukuunottamatta. Hienoa on se!

Moolin (Eyewitness Eat My Dust) CL ja TNS geenitestien tulokset tulivat Optigenilta eilen illalla. Monnimonni on molempien suhteen NORMAL eli geneettisesti terve. CEA-testi otettiin myös ja sen tulosta vielä odotellaan.
Muoks Mooli on myös CEA:n suhteen NORMAL! Jippiajee!

Laitetaan tänne myös muistiin, että Mooli aloitti juoksunsa viime viikon torstaina 6.11. Kutakuinkin 6kk meni taas edellisestä. Tarkka tyttö. Yleensä se on tosin ollut Milli, joka meillä aloittaa, mutta tällä kertaa näin. Muut eivät ole vielä lähteneet mukaan tälle 'kierrokselle' eli odotellaan. Kovasti odotan, että myös Mysli aloittaisi juoksunsa ja tuskin siihen enää kauaa menee, jos merkit yhtään pitävät paikkaansa. Juoksurytmit ovat olleet tänä vuonna hieman erikoiset, kun Halla aloitti juoksunsa ilm pentujen takia hieman poikkeuksellisesti eri aikaan kuin muut, ja lopetti juoksunsa kesken, kun Inksu kuoli. Lähti sitten muiden mukaan rytmiin pian sen jälkeen. Milli taas ainoana teki jännän välijuoksun (ei ollut minusta "oikea" juoksu), kun Helmi oli hoidossa juoksunsa takia loppukesästä.

Myykin (N. Kultakuume) aloitti juoksun tämän viikon keskiviikkona 12.11., sekin muistiin. Tarkka on tämäkin tyttö, kuten sukunsa tuntuu velvoittavan. Hyvin liki 6kk oli väli nytkin.