lauantai 23. tammikuuta 2010

Plokkasin blogiin uuden taustan. Ei ehkä kaikken sopivin valinta. Kivaa kumminkii kun on vähän vaihtelua. Tarttis joskus elämässä saada edes ne omien koirien kuvat jne tuohon "palkkiin" oikealle. Saatan tarvita jeesiä siihen...

Miira tai joku muu jolla on myös käytössä Cutest Blog On The Blog -sivuston taustat; Miten ihmeessä saan tuon bannerin paikkaa vaihdettua? Se on nyt toodella ikävästi tuossa uusimman postauksen otsikon päällä. Ehkä vastauksen tähän tietää joku muukin, joka ymmärtäis näistä blogihommista vähän enemmän kuin minä. Auttakee taas hölmöä!

Pennut kasvaa, enemmänkin saisivat tosin. Olen ollut jopa huolissani tuosta pienemmästä tytöstä, koska se on edelleen ihan kirppu. 6 viikkoisena painoa vain 830g! Viikkonousu 60 grammaa. Muiden painot on ihan mukavat 1230-1350g. Eilen ja tänään on käynyt vieraita, jotka ovat saaneet minut taasen lähes vakuuttumaan siitä, ettei sitä mikään vaivaa. Kiitokset Milla ja Miira! Käyttäytyy ihan kuin muutkin, ei väsähdä yhtään ennen sisaruksiaan tai muutakaan outoa, joka viittaisi esim sydänongelmiin. Pieni vain on hän. Reteesti roikkuu mun sukissa muristen, hassu pieni hentoinen tytsy.

Ensi viikolla on ohjelmassa pentutestausta ja pentutarkkia, jännittää jo nyt. Erityisesti tuo ensin mainittu. Ja torstainahan noille tulee ikää jo 7 viikkoa.

Toinen pojista on nyt siis kuitenkin vapaana. Tällä hetkellä se on se riehakkaampi ja kontaktinhakuisempi. En uskalla sitä kauheesti "mainostaa" missään, puskaradio on yleensä ollut mainio tapa löytää ne juuri oikeat kodit. En tosin edes tiedä lukeeko tätä blogia kukaan :-D. Jos käyt linjoilla, niin jätä joskus joku puumerkki niin tiedän keitä täällä vierailee.

Korvatkin saatiin tänään liimattua Miiran suosiollisella avustuksella. Liimattiin samaan syssyyn kaikilta. Noilla on nätit pienet korvat mutta ne näyttävät myös uhmaavan painovoimaa kohtuullisen lahjakkaasti. Onhan se tietty kiva, että ne on pienet, sievät ja kivasti pään päälle sijoittuneet. :-D

Moolille on ilmaantunut jo kasa lisänimiä. Tämän hetkinen suosikkini on Killi-Kooli (You know MilliMooli etc). Olen NIIN onnellinen tuosta pienestä, järkevästä, fiksusta, vilmaattisesta ja iloisesta lollellolliesta. <3 Ja uskokaa tai älkää, Jarikin tykkää siitä tosi paljon! Mooli on rauhallinen, tarkoitan ettei se siis jatkuvasti sinkoile paikasta toiseen päättömästi. Se jopa kävelee tai ravaa :-D. Keskittyy kaikkeen tekemiseen uskomattoman hienosti, jopa niin, että muiden koirien nenät on siinä samassa touhussa mukana. Olen tehnyt sen kanssa perusasentoja niin että olen itse polviseisonnassa, ja ohjaan pennun namilla oikeaan paikkaan. Ja muutaman toiston jälkeen se ei liiku siitä enää naminkaan perässä mihinkään. :-O Uudenlainen "ongelma". Se selvästi tietää olevansa paikassa johon sen haluan. Mitä sitä turhia namin perässä heittää rundin tullakseen tismalleen samalle paikalle. Nuija muija *puhuu itsestään*.

Sääli että viimeaikoina on ollut niin kovat pakkaset, ettei kunnon ulkoilua ole voitu harrastaa. Mukisematta Mooli silti tulee AINA ulos asioilleen. Viime viikonloppuna käytiin katsastamassa agilitykisat Kirkkonummella. Oli vierasta koiraa ja ihmistä, meteliä (kuulutukset, haukuntaa). Mikä nyt hetkauttaisi Moolia? :-) Ei sitten niin mikään.

Millikin pääsi kirmaloimaan treeneihin sunnuntaina. Paljon paremmin meni kuin olisin voinut kuvitella. Viimeksi on agilitya tehty sen kanssa syyskuun alkupuolella. Vaikka Milli on toipunut pennuistaan todella hyvin pidettiin rimat maksimissaan medi-korkeudella. Ihan varmuuden vuoksi. Hienosti meni putkesta kovasta vauhdista kepit 90-asteen avokulmaan, mun samalla leikatessa takaa! Minni-Peetu oli pätevä! Olin ilmoittanut sen kisoihin huomiselle mutta ne karkelot jätetään väliin. Liian kylmää, erityisesti kun otetaan huomioon pennut jne. Treeneihin mennään kuitenkin, ellei pakkasraja ylity. Hyvinkäälle ollaan menossa kisaamaan 31.1. *haaveilee vimpasta nousunollasta* josko sekin tässä jossain kohtuullisen lähitulevaisuudessa tulisi. Ihme homma kun noita sertejä ja koulutustunnuksia ei kanneta kotiin...

11 kommenttia:

  1. Terkut Joensuusta, tää tunnustaa kuuluvansa lukijoihin. Ja heti olin että voi iik, lukkee poika vapaana... ;) kävin taas tänään sitä lukkeeta boodecollieta lellittelemässä, Bruno on aivan mahtava! Mahti luonne! Mie haluun kans joskus sellaisen..

    VastaaPoista
  2. Hei =) Kun kerran pyytelit itsensä ilmoittamaan, niin tunnustaudun lukevani blogiasi. Sama reaktio kuin Marilla kävi mielessä, Rommille tekisi mieli kaveria, mutta ei vaan vielä voi. Tulevaisuudessa kuitenkin on suunnitelmissa toinen kaveri, Rommille seuraksi ja itselle toinen kaveri tokoon. Onnea pentutestiin ja -tarkkiin, kiinnostaa itseäkin kovasti nuo pentutestit. Mielestäni tuo on ehdottomasti positiivinen lisä ja useampi kasvattaja saisi noita teettää.

    VastaaPoista
  3. Moi! Tuo bannerin paikka menee mulla itestään sivuun: kokeiliksä muilla taustoilla?

    Mä olin ihan "järkyttynyt" sun killikoolin rauhallisuudesta: eilen mulle valkeni, miks bc-ihmiset ei halua shelttiä.. :D ja miks sheltti-ihmiset ei halua bc:tä.. :D!! On ne NIIIN erilaisia. Muttei saa käsittää väärin: Mooli oli sikahieno pentu, joka IHAN takuulla tekee sut onnelliseki. Just sun käteen sopiva. :)

    Kiitos pentutreffeistä: ihania olivat!! Toivotaan, että ex-pystäri saa ihanan kodin. Kohtalo.. juu nou. Kuuluillaan!

    VastaaPoista
  4. Mä en myöskään osaa sanoa bannerista mitään..mulla se meni automaattisesti sinne kulmaan.
    Piti muuten noista painoista sanoa että meidän Päkä oli haettaessa 9.5 vkon ikäsenä n.1400-1500g. Eipä sekään paljoa painanut, mutta ainakin se on saavuttanut "rotumääritelmän" mukaisen koon. Onhan noita alle 30 cm shelttejäkin täysin ruumiin ja sielun voimissaan.

    VastaaPoista
  5. Käyn nyt minäkin ilmoittautumassa lukijakuntaan... Eli Kuopiosta kirjoittelen ja Miiran sivujen kautta tänne suunnistanut=D

    -Jaana&sheltit Iisa&Hulda-

    VastaaPoista
  6. Olin niiiiin toivonut näkeväni Millin ja sinut tänään Purinalla kisaamassa, mutta olisin varmaan itsekin jättänyt näillä pakkasilla liitämisen kisaajan ominaisuudessa väliin. Tuloskopissa ei onneksi kylmä vaivannut. Teidän näkemisen sijaan näin kaksi ihanaa puolivuotiasta Rion lasta :)

    t. yksi säännöllinen blogin lukija

    VastaaPoista
  7. Moikka ! Minäkin ilmottaudun sun blogin lukijaksi on niin ihania juttuja mitä kirjoittelet. Mä ottaisin mielelläni kanssa ton uroksen meille mutta toi Jani ei taida olla samaa mieltä mun kanssa sit noi muut on tyttöjä.....4 koiraa on kuulemma paljon...

    VastaaPoista
  8. Täällä ilmottautuu myös sun blogin lukija! Ihunia pikku-shelttejä, harmi kun ei ole yhtään koiran paikkaa auki meilläkään...

    VastaaPoista
  9. Täälläkin vilkuttelee yksi blogin lukija -totta kai pitää käyä Milli-siskon kuulumisia lukemassa aina ehtiessä!!

    terkuin Riikka (& Figo-veli)

    VastaaPoista
  10. Ilmoittaudun myös blogisi lukijakuntaan. Miiran sivujen kautta olen tänne suunnistanut.
    Hui... Shelttipenne vapaana. Joskus tulevaisuudessa minäkin kaverin tuolle karvakorvalle otan. Onnea kodin etsintään!

    VastaaPoista
  11. Täälläkin tunnustautuu bloginlukija :)

    VastaaPoista