lauantai 1. tammikuuta 2011

Menneen vuoden saldo

on ollut melkoinen.

Ihan ensinnä alkuvuodesta (helmikuun alussa) oli Vuorokausi -pentujen luovutus. Kaikki saivat erinomaisen ihanat ja sopivat kodit. Kiitos pentueen emän Hymyn omistajalle Päiville yhteistyöstä ja ystävyydestä sekä Miiralle ja Tonylle Särön "lainasta"! Kiitos Päivi, Riikka, Jenni, Jan-Egil ja Johanna huippuhyvistä kodeista Hymyn hiilille!

Elementit (N. Maa, Ilma, Tuli ja Vesi), Zen, Tipi, Tuima ja Blitz, sekä Nuu (N. Tosi Ystävä) kuvattiin toukokuun alkupuolella ja kaikin puolin terveiksi todettiin! Kaikki A:ta ja 0:llaa sekä polvien että kyynärien osalta. Osalta kuvattiin myös selät ja kuunneltiin sydämet, niissäkään ei huomautettavaa.

Hippi
(N. Ensi-Ilta) teki Nadjan kanssa mielettömän hienoa työtä TOKO:ssa, koiratanssissa ja agilityssä. Agilityssä Suomen agilityvalion arvon perään sai lisätä tittelit EE AVA sekä FI H-AVA (vahvistamatta)! Agilitystä plakkariin myös CACIAG ja hieno osallistuminen Euroopan Openeihin sekä lukuisia nollavoittoja! TOKO:ssa pari korkkasi voittajaluokan hienolla kakkostuloksella. Koiratanssin SM-kisoissa Hippi ja Nadja sijoittuivat upeasti neljännelle tilalle sekä Suomen ensimmäisissä virallisissa koiratanssikisoissa alokasluokan voitto kunniamaininnalla!

Enzo (N. Tosi Kiitäjä) ja Tuomas tehtailivat agilityn nollavoittoja! Keväällä voidaan toivottavasti odotella sitä viimeistä valionarvoon vaadittavaa sertiä.

Tiuku teki Kajsa ohjaajanaan kaksi hienoa nollavoittoa mediykkösissä!

Elementeistä Blitz ja Tuima ovat korkanneet agilitykisat mineissä. Blitz:llä Petrin kanssa kaksi nollaa (molemmat voittoja) ja Tuimalla ja Kajsalla yksi.

Zen kera omistaja/ohjaajansa Hannan on osallistunut kolmesti rallytokokisan mölliluokkaan hienoin tuloksin!

Myös Tipi korkkasi rallytokokisat mölliluokassa Sadun kanssa. Heillekin hieno tulos!

Shetlanninlammaskoirat ry:n näyttely-ykkösruusukkeen on ansainnut tänä vuonna neljä kasvattiani. Onnittelut hienoista tuloksista myös missikisoissa Zen, Tuima, Tipi ja Priima (N. Päivän Säde)!

Mikä kuitenkin kaikkein tärkeintä, kaikki 13 kasvattiani ovat olleet omille ihmisilleen tärkeitä ja rakkaita perheenjäseniä. Kiitos jälleen kuluneesta vuodesta, koirien hyvästä hoidosta ja yhteydenpidosta! Olette kaikki aarteita!

Waden jälkeläisiä on tutkittu kuluneen vuoden aikana luuston osalta ihailtavan paljon. Kaikki ovat vieläpä saaneet terveen paperit (A tai B ja 0). Waden jälkeläisten omistajat ovat olleet ihastuttavan aktiivisia myös harrastuksissa. Onnittelut ja kiitokset kaikille aktiivisille kasvattajille ja koirien omistajille!

Wade pääsi loppukesän aikana muutaman kerran veteraanikehiin (ikää tuli syyskuussa plakkariin 12 vuotta) ja saikin oikein hienoja arvosteluja mm. kahdelta erikoistuomarilta. Nämä lämmittivät kovasti sydäntä. Kovin kovin tärkeä pappa! <3 Kunpa sen kanssa olisi edessä vielä useampi terve ja antoisa vuosi. Kiti on ollut poissa virallisista karkeloista. Kesällä startattiin Elementeistä koostuvassa Agirotu-joukkueessa varalta, Tipin juoksun vuoksi. Olipa huisin hauskaa! Kiti steriloitiin keväällä ja tässä katsellaan, josko uuden tukan myötä lähtisi johonkin näytelmiin.

Ihan tässä omassa arjessa vuoden 2010 mullistavin koira-asia on ollut Moolin tulo tähän laumaan. Moolihan on meidän Millin narttupentu, joka kantaa äitinsä kanssa Eyewitness -kennelnimeä. Moolin (Eyewitness Eat My Dust) kanssa on lähinnä opeteltu arkielämän juttuja ja (hyvin) vähän agilityä. Ilokseni Mooli kuvattiin joulukuun alussa luustoltaan täysin terveeksi (lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä ok, olkanivelet ok ja polvet 0/0).

Mieltä kovasti ilahduttaa Millin (BH Eyewitness Cosmic Girl) nousu agilityn ylimpään luokkaan, nollavoitolla, Juhannus-kisoissa Tuorlassa.


Haluan toivottaa kaikille terveyttä, onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle!

Toivon oman alkavan koiravuoteni olevan agilityn ja muiden harrastusten osalta aktiivisempi kuin edellisen. En laittaisi pahakseni vaikka meillä olisi lopputalvesta myös pieniä ja pörröisiä talviyllätyksiä ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti