lauantai 6. heinäkuuta 2013

Perjantain tulospläjäys

Sillä välin kun itse olen valmistautunut lomareissuun täällä kotinurkissa, ovat Elementit + Maj tehneet hienoja tuloksia 'maailmalla'. :)

Hanna on viikonlopun näyttelyreissussa Pärnussa Nanen (N. Maa), Maj:n (N. Kultahuuma) ja Dean kanssa. Eilisestä ryhmänäyttelystä Nanelle AVO ERI1, PU3 ja SERT! Tämä on Nanen toinen Viron serti. Maj:lle jun EH, kuulemma kehittymättömyyden vuoksi. Myös Hannan Dea sai sertin. Paljon paljon onnea Hanna! Tuomarina tässä näyttelyssä oli tanskalaistunut Tuula-Maija Tammelin.

Eilen alkoi myös tämän vuoden Agirotu Ylöjärvellä. KV-kisasta Blitz:lle (N. Vesi) ja Petrille nollavoitto, jonka myötä CACIAG! Kv-kisassa oli listojen mukaan 79 koiraa. Voittoaika oli päälle 2 sekuntia toiseksi tullutta nopeampi. Melko reilusti noin isossa luokassa. Suuresti onnea Petri!

Myöskin Agirodussa eilen, Tuima (N. Tuli) ja Kajsa tekivät nopsan nollan, jolla sijoittuivat toiseksi jälleen suuressa 85 koiran luokassa. Mahtavaa! Onnea Kajsa!

Jatkan pojan synttäri- ja lomareissuvalmisteluja ja jännitän sekä Pärnun että Laukaan näytelmä- ja Agirodun agilitytuloksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti