sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Pennu-pennut kylässä

Eilen meni lähes koko päivä rehuja ihmetellessä. Kävin fyllin Kristan avoimissa ovissa ja taimivaihdossa. Mukaan tarttui taasen jonnii verran uusia ihania rehuja, kuinkas muuten. Tällä kertaa useampi puuvartinen. Tää homma tuntuu jotensakin lähteneen lapasesta (joo-joo, tiedetään tiedetään, on lähtenyt jo kauan sitten).

Tänään aamulla sain kuin sainkin purkkiarmeijaa tavallaan vähenemään, kun tein meitin talon päädyn "paraatipenkkiä" uusiksi. Tosin poistin samalta kohtaa kaikki siinä ennen majailleet... ja nyt ne on kaikki purkeissa... Nooo, mutta uusia istutin kuitenkin reippaasti ja siirtelin joitain vanhoja muualta. Aloin tehdä uutta penkkiä saunan taakse (;-D), johon ajattelin laittaa hankkimani 'Beauty of Moscow' -jalosyreenin, jonkin pensaan (tätä tarkoitusta varten ei tarvitse hankkia mitään uutta...) ja tänään ylös kaivamani perennat, sekä jotain jo hankittua istuttamatonta. Yhden maissa luovutin helteen ja väsymyksen vuoksi. Projekti jatkunee huomenissa.

Päivän kuitenkin kruunasi jälleen ihana tapaaminen Kitin huhtikuussa syntyneiden pennu-pennujen kanssa. Blitz (N.Vesi) -tyttöhän on meillä hoidossa viikon verran, koska sen kotiväki on edustamassa Suomea agilityn Euroopan Open -kisoissa. Pihaan kurvasivat siis Kajsa kera Tuiman (N. Tuli) ja Tiukun (N.Tosi Nopee, Kitin edellisistä pennuista), Satu ja Hanna kera Tipin (N. Ilma), Zen:n (N.Maa), Saanan, Sanin, Elviksen ja Dean. Ensin kahviteltiin ja koukkuunnuttiin mutakakkuun sekä parannettiin maailmaa. Sitten lähdettiin koko poppoon voimin lenkille metsään.

Olipa ihana viettää taas aikaa teidän kanssa ja nähdä ihanaiset pennut! Kyllä ne on sitten hienoja (älkää kertoko kelleen, että mulla on pinkit lasit)! Tuhannet kiitokset seurasta! Josko ensi kerralla sitten yökylään? Jos kestätte mua ;-D.

4 kommenttia:

  1. Voi sua kultaista Eraa.. <3 Muista mitä mä sanoin; me tyksitään susta <3 Ja ootas vaan, me otetaan kutsu vastaan ja majotutaan ens kerralla teidän saunaan yöksi; sinne hiljaisuuden tyyssijaan. ;) Oli ihana kun yhteislenkki viimein järjestyi. =) Terkut sinne teillepäin kaikille! Toiv. nähdään taas pian! Zemba lähettää teille väsyneet, mutta onnelliset suukot... <3

    VastaaPoista
  2. no nyt mulle tais aueta tuo sun otsikko "rehuista"...:D:D

    VastaaPoista
  3. Mä koetin eilen soitellakin, mut mulle ei vastattu.. Soot niin kiireinen kukkien ja pennejen kans. ;) Mut syy oli ihan hyvä, kun lukee sun eilistä ohjelmaa. Ehkä. ;D Terkkuja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivasta sunnuntaista, oli ihana taas nähdä kaikki!! ja kuule, ei me sinne teille tuppauduttais koko ajan jos me ei tykättäis susta;)Halit ja Tipiltä ainaski sata suukkoa ja hännänhuiskausta maailman parhaalle kasvattaja-mamille<3 Nähään taas pian!
    terkuin Satu ja Tipi+muut

    VastaaPoista