tiistai 22. helmikuuta 2011

Pennuja ja aksatuloskimara

Hymy (Firabellen Hymy) pyöräytti lauantaina aamusella maailmaan neljä pontevaa pentua. Pentujen isä on blm-uros JMV -10, HJV -10 Blomlane's True Blue. Kokoonpano on kolme urosta (2x tri, 1x blm) ja yksi narttu (blm). Kaikki olivat heti hyvin jänteviä ja elinvoimaisen oloisia, mm. söivät heti ihan itse. Syntymäpainot 197-224g.

Kaikki on sujunut oikein hyvin, pennuilla painot nousevat ja Hymy hoitaa jälkikasvuaan erinomaisen hyvin ja tunnollisesti, kuten edellisellä kerrallakin.

Päiville suurkiitos tilaisuudesta saada toinen pentue Hymeliukselle!


Lisää kuvia löytyy täältä.

Jos viikonloppu oli aktiivinen pentulaatikon äärellä, se oli sitä myös agilitykentillä.

Lauantaina kisattiin JATtilassa kolmosluokissa. Enzo:lle (N. Tosi Kiitäjä) ja Tuomakselle upea tuplanolla voitolla ja toisella sijalla! Hyppyradalta H-SERT.

Samoissa karkeloissa Waden tytär Kylli (Amorosan Kylli) teki omistajansa Katin kanssa nollan hyppyradalla, sijoitus 2. ja H-SERT!

Sunnuntaina kisattiin epiksissä Lahdessa ja viralliset kakkos- ja ykkösluokat Kirkkonummella.

Tipi (N. Ilma) ja Satu tekivät ensimmäisissä epiksissään heti nollan ja voittivat minimölliluokan!

Myös Zen (N. Maa) ja Hanna tekivät nollan medimölleissä!

Tuima ja Kajsa tekivät toisena kakkosluokan kisapäivänään upeaa työtä. Toiselta radalta aivan upea nollavoitto! Yksihän ko. parilla oli jo plakkarissa.

Myös Tuiku ja Tero näyttivät hienoa yhteistyötään ensimmäistä kertaa medikakkosluokassa. Harmillinen kurkistus väärään putkeen toi hyl:n, mutta rata oli muuten todella hieno.

Waden tytär Goa (Pilvimarjan Vadelma), kera omistajansa Sannin tekivät nollan ja saivat sertin! Tästä lähtien ko. pari nähdään kakkosluokassa.

Paljon onnea kaikille hienoista suorituksista!

1 kommentti:

  1. Musta on jotenkin äärettömän hassua, että sama narttu voi saada KAIKENVÄRISIÄ pennuja!! :D Trikkitytön plussia. ;) IHania vattutassuja ovat ja nuo Jarin kuvat on aina niin hienoja!! :)

    Ja nuo sun kasvattien tulokset.. ONNEA!! Niin hienoa! :)

    VastaaPoista