maanantai 9. toukokuuta 2011

Pikaista tulospäivitystä kiireen keskellä

On tyypit olleet taas pätevinä. :)

Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat toista kisapäiväänsä lauantaina Lohjalla eikä tyhjin käsin tarvinnut sieltäkään poistua. Ekalta agilityradalta jälleen nollavoitto kera A-SERT:n, tokalta radalta vitska ja hyppäriltä nolla, sijoitus 3. Tuomarina Anne Savioja. Ihan mieletöntä menoa! Ja siistiä että sain agilityratojen osalta olla todistamassa tapahtunutta!

Tuima (N. Tuli) kirmasi lainakartturi Teron kanssa myöskin nollan kolmosissa (sij. 4.) Järvenpäässä(?). Upeeta Tero ja Tuimis!

Vauhti (N. Ilta Villi) kävi näytelmissä Tampereen KV:ssä, erikoistuomari Helge Lie:n arvioitavana. Hienosti EH plakkariin! Mikä parasta, Vauhti oli käyttäytynyt "ihmisiksi". :D

Myöskin Waden mustat tyttölapset ovat tehneet huisin hienoja tuloksia agilitykentillä. Budi ja Anu tekivät viikonloppuna ties kuinka monta nollaa ja saivat A-SERT:n! Goa ja Sanni starttasivat ekaa kertaa kolmosissa ja heti kilahti valiokello käyntiin nollavoiton myötä!

Oma aika menee suht tehokkaasti pääsykokeeseen valmistautumisessa. Aikansa kutakin. Molemmat bortsut ovat olleet juuri juoksussa, joten treenitaukoa kertyi taas muutama viikko. Mooli on ehtinyt treenaamaan hallilla juoksun jälkeen kahteen otteeseen. Hallakin on nyt ollut "treenaamassa" pari kertaa. Ollaan lähinnä leikitty hallissa, menty pari kertaa putkea ja kahta hyppyä suoraan rimat maassa (hyppyjen väli ehkä metri). Pihalla treenit on olleet lähinnä leikkimistä, muutamia nenäkosketuksia rappusissa, pikkuisen jotain ohjauksia tasamaalla lelun perässä ja verkotettuja keppejä. Siisti ipana!

Milli pääsee treenaamaan huomenna ekaa kertaa juoksun jälkeen ja viikonloppuna onkin neljä kisastarttia. Jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti