lauantai 11. kesäkuuta 2011

Blii aksassa ja Priima näytelmissä

Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat tänään Riihimäellä hienosti agilityradan voittoon. Hyppäriltä ilmeisesti pienen keppivirheen myötä hyl. Melkoista haipakkaa painellaan, kun niin usein tulee voitto nollan myötä. Onnea Petri!

Priima (N. Päivän Säde) pyörähti näytelmissä Riikan kanssa Pieksämäellä. Ja hienosti pyörähtivätkin! Elena Ruskovaaran kehästä ERI, NUO1 ja SA! Heeno neiti.
Muoks. arvostelua pukkaa:
"Vahvarunkoinen, sopivaluustoinen, hyvin linjakas narttu. Sopiva sukupuolileima. Pitkälinjainen pää. Keskivoimakkaasti kulmautunut. Hyvin tyypillinen ylälinja. Hyvin kaunis, etenevä askel. Miellyttävä käytös ja esiintyminen."

TiuTau (Millin lapsi) ja Jenni tekivät tänään tuplanollavoiton maksiykkösissä Vaasassa ja nousivat sitä myöten kakkosiin! Jei! Mun piti olla itsekin kisaamassa ja kyläilemässä Vaasassa, mutta valitettavasti en päässytkään paikalle. Olis ollu niin kiva olla näkemässä.

Tipillä alkoi muuten juoksu. 11kk noin suurin piirtein on aikaa kulunut edellisestä. Tästä juoksusta ei vielä astuteta, mutta josko seuraavasta. Kovasti ainakin toivoisin, että natsaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti