lauantai 11. kesäkuuta 2011

Blii aksassa ja Priima näytelmissä

Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat tänään Riihimäellä hienosti agilityradan voittoon. Hyppäriltä ilmeisesti pienen keppivirheen myötä hyl. Melkoista haipakkaa painellaan, kun niin usein tulee voitto nollan myötä. Onnea Petri!

Priima (N. Päivän Säde) pyörähti näytelmissä Riikan kanssa Pieksämäellä. Ja hienosti pyörähtivätkin! Elena Ruskovaaran kehästä ERI, NUO1 ja SA! Heeno neiti.
Muoks. arvostelua pukkaa:
"Vahvarunkoinen, sopivaluustoinen, hyvin linjakas narttu. Sopiva sukupuolileima. Pitkälinjainen pää. Keskivoimakkaasti kulmautunut. Hyvin tyypillinen ylälinja. Hyvin kaunis, etenevä askel. Miellyttävä käytös ja esiintyminen."

TiuTau (Millin lapsi) ja Jenni tekivät tänään tuplanollavoiton maksiykkösissä Vaasassa ja nousivat sitä myöten kakkosiin! Jei! Mun piti olla itsekin kisaamassa ja kyläilemässä Vaasassa, mutta valitettavasti en päässytkään paikalle. Olis ollu niin kiva olla näkemässä.

Tipillä alkoi muuten juoksu. 11kk noin suurin piirtein on aikaa kulunut edellisestä. Tästä juoksusta ei vielä astuteta, mutta josko seuraavasta. Kovasti ainakin toivoisin, että natsaisi.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Janakkalaa ja Stadia

Eilen kirmailtiin taas agilitykisoissa sekä Janakkalassa että Helsingin Kivikossa.

Janakkalassa Leena Rantamäki-Lahtisen tuomaroimissa minikolmosissa hienoa duunia tekivät Hippi ja Nadja sekä Tuima ja Kajsa. Hipille ja Nadjalle tosi hieno vitska (vika rima tippui) sekä nollavoitto! Tuimikselle ja Kajsalle tuplanolla sijoilla 2 ja 3! Upeeta pikkumustat ja taitavat ohjaajat! Aika makeeta, kun puolisisarukset siellä vierekkäin palkintopallilla ;). Ei olis kellään kuvaa?

Tuimalla on nyt tämän vuoden SM-nollat kasassa ja vain yhtä uupuu karsinoista. 'Melko' hienoa noin pian kolmosiin nousun jälkeen.

Janakkalan medikolmosissa Tiuku ja Terokin tekivät hienoa rataa. Ekalta radalta vitska (ekan riman ali) ja nolla, jolla sijoitus neljäs! Niiin siistiä Tero ja Tiuku!

Kivikossa kisailtiin myöskin kolmosia, Luomalan Henkan tuomaroimana. Blitz:lle ja Petrille nollavoitto! Onnea, onnea!

Myös allekirjoittanut jatkoi rutiininmetsästystään Millin kanssa Kivikossa. Ekalta radalta nolla. Ei ihan parasta meitä, mutta se toi yllättäen silti mukanaan Millin ensimmäisen A-SERT:n. Melko mukavaa :). Tokalla radalla ohjaajalta typerä radanlukuvirhe ihan alussa, jossa sain koiran jaloilleni ja kaaduin osin sen päälle/ylle, onneksi en kovin pahasti. Jatkoin rataa, koska koira vaikutti fyysisesti vahingoittumattomalta (ja on sitä edelleen, mulla kämmenet ja polvet auki). Parempi sille henkisesti, etten tuollaisessa tilanteessa lopeta. Alkuun en meinannut saada oikein hommaa hanskaan, mutta ehkä esteeltä 7 rata oli oikeestaan parempi kuin eka. Sattuneesta syystä ei jännittänyt enää ;D.