tiistai 15. joulukuuta 2009

Jo kokonaiset 5vrk eloa takana

ja hyvin voivat pennut edelleen (*koputtaa edelleen puuta*). Painot nousevat kaikilla tasaisen varmasti. Maitoa tuntuu riittävän ihan mukavasti.

Syntymäpaino/5vrk (heh, 5½vrk) paino:
Pikkutyttö 110/172
Isotyttö 136/213
Isopoika 180/266
Pikkupoika 140/211

Hymykin alkaa pikkuhiljaa relata roolissaan. Se pyytää ulos, nousee laatikosta juomaan ja syömään ja voi jopa hengailla hetken (IHAN pikku hetken) toisella puolella kämppää. Jari sanoi sen jopa leikkineen (juoksevat eestaas kimpassa) tänään Kitin kanssa pihalla. Ja voi miten riemuissaan se oli tänään, kun tulin töistä kotiin. Liekutti pentuhuoneen portilla :-).

Nyt noille lukkeille alkaa tulla enemmän sävyeroja. Isompi tyttö on tällä hetkellä selvästi syvimmän punainen. Mielenkiintoista seurailla millaisia niistä kasvaa. Tällä hetkellä isompi tyttö on myös se joka saa mahtavimmat kilarit, jos pääsy maitobaarille jostain syystä hidastuu.

Ja niitä lisäkuvia ei ole vieläkään :-/. Jaaariii!

Ihana talvi on tullut myös tänne eteläisimpään Suomeen. Lunta on muutama sentti ja pakkasta yli 10 astetta. Voi sitä valon määrää verrattuna vaikkapa viikon takaiseen. Ihmeitä tekee pienikin määrä lunta. Ulkona on niin kaunista. Kohti talvipäivänseisausta ollaan menossa, ja jo reilun viikon päästä alkaa päivä taas pidetä. Jiihaa!

3 kommenttia:

  1. Hyvä Hymy <3 :)!!

    Ihanaa, että pentueella ja mudella menee hyvin, peukut pysyy ylhäällä :)!

    Jari, nyt niitä liikkis kuvia itketysrajauksilla, vai miten se nyt meni ;-)!! Paketti nessuja on jo :D! ... ja pieni järkkärikuume...

    VastaaPoista
  2. Jari kiltti, pliis. Etsäviitsisitisä millään ottaa ihan vaikka muutaman kuvan...?
    Sairastupa Muuramessa tarttis pari uutta otosta, jotta jaksaa Kiinapiinan loppuun ;-)
    Terkkuja koko porukalle, Hymylle iso rapsu!

    VastaaPoista
  3. Voi miten hienoja uutisia pennelästä!! :) Mahatvaa, että Hymy alkaa relaan, vaikka ees IHAN pikkasen.. :D

    Ja JAriiiiii mä yhdyn edellisiin.. ;)

    VastaaPoista