lauantai 19. marraskuuta 2011

Elämä jatkuu? Ehkä. Kai. Koska ei ole vaihtoehtoja.

Tuntuu kummalliselle ja jotenkin raskaalle päivittää yhtään mitään Kitin poismenon jälkeen. Mä kaipaan kultaista Ystävääni niin että sattuu. Välillä on edelleen niin vaikea käsittää, että yhteinen aikamme on oikeasti päättynyt. Jotenkin on vaan pakko räpistellä eteenpäin. Tuhannet kiitokset kaikille osaa-ottaneille ja myötäeläneille! Vaikka tämä suru on kovin henkilökohtainen ja mun itse surtava, on monen tuki ja läsnäolo (viesteillä ja puhelimessakin) auttanut.

"Entä jos..". Risto Reipas sanoi, eikä katsonut Puhia silmiin, "huomispäivänä emme olisikaan yhdessä?"
"Mitä tarkoittaa ei yhdessä?" Puh kysyi.
"Se tarkoittaa, että minä olen aina sinun kanssasi, mutta minä en ehkä aina ole täällä."



Jospa vaikka tuloksia päivittelisin. Toivon ettei mikään jää nyt epähuomiossa pois. Kovasti olen iloinen kaikista tän surun keskelläkin. Hyvä te ja suur-kiitokset kaikille aktiivisuudesta ja yhteydenpidosta!

Siskokset Blitz (N. Vesi) ja Tipi (N. Ilma) pyörähtivät näyttelyssä Seinäjoella. Molemmille EH Karin Hedberg:ltä (SWE).

Blitz tuli ohjaajansa Petrin kanssa myös valituksi Agilityliiton 'valmennusryhmään' Top Team:iin. Hienoa työtä!

Tipi ja Satu tekivät ensimmäisen nollansa mini ykkösissä 6.11. Tämä nolla oikeutti myös toiseen sijaan. Onnea!

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja ovat kisanneet agilityssä hienoin tuloksin. Viime viikonloppuna Turusta tuomisina upea nollavoitto isossa luokassa (yli 60 koirakkoa) ja toiseltakin radalta nopein suoritusaika, vitosella. Tänään Lohjalta parille plakkariin myöskin nollavoitto. Huippua!

Aamu (N. Aamu Aurinko) ja Jenni ovat tämän viikonlopun Suomessa ja tänään he kisasivat Hyvinkäällä mini ykkösissä upeasti tuomisina nollavoitto kera SERT:n ja näin tämä pari kisaa tästä lähtien kakkosissa myös Suomessa. Hienoa Aamu ja Jenni!

Aamun Priima -sisko (N. Päivän Säde) pyörähti tänään Jyväskylän KV-näyttelyssä kasvattajatuomari Mark Houston-McMillanin (CAN) kehässä ERI4 'arvoisesti'. Hienoa jälleen kerran! Tosi tasainen on Priiman näytelmätulosrivi.

Tässä Priiman arvostelu Jyväskylän KV:stä:
"Good flat topskull. Would prefer more finish of underjaw. Good body balance, good shoulder angulation. Moves soundly front and rear."

Pentuhaaveet jäivät tältä talvelta täyttymättä mutta sen verran tässä on herätty henkiin, että jotain suunnitelmia on kuitenkin alettu elvyttää. Saas nähdä kuinka niiden käy.

2 kommenttia:

  1. Era, sure rauhassa ja niin kauan kuin siltä tuntuu. Mä ajattelin "silloin" että en selviä hengissä, mutta aika helpottaa kuitenkin vaikka epäilinkin selviämistäni. Mä alan pikkuhiljaa hengittää, ja uskon että säkin ajan myötä <3
    Pia

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Pia! Kyllä nämä kohtalotoverien 'tarinat' tsemppaavat.

    VastaaPoista