sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Vuorokausi-pennut jo 2v ynnä muuta ajankohtaista

Tosiaan. 'Meikäläisen' toistaiseksi ainoat soopelilapset täyttivät eilen kokonaista kaksi vuotta. Paljon paljon onnea Aamu (N. Aamu Aurinko), Pena (N. Yön Ritari), Priima (N. Päivän Säde) ja Vauhti (N. Ilta Villi)! Suurkiitokset lukkeiden hyvästä hoidosta ja kaikesta yhteydenpidosta omistajille!

Pikkumustat puolisisarukset Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Tuima (N. Tuli) ohjaajineen ovat jälleen tehneet vakuuttavaa tulosta agilityssä. Hipille viime viikonlopulta Porvoosta tuplanolla sijoituksin 3. ja 2. Onnea Nadja ja Hippi! Ko. parilla on nyt kasassa osallistumisoikeus SM-kilpailuihin.

Tuima on tehnyt nollia sijoitusten kera sekä Teron että Kajsan kanssa. Teron kassa Purinalta tuplanolla sijoituksin 3. ja 4. (agi + hyppy) Pätevää! Kajsalle ja Tuimalle Liedosta hyppynolla (sij. 2.) ja tänään Hyvinkäältä agilityradan nollavoitto! Paljon onnea Lampén - Liljeblom -taloudelle hienoista tuloksista! Tämän päiväisen nollan myötä Tuimalla ja Kajsalla on myös osallistumisoikeus ensi kesän SM-kisoihin.

Priima (N. Päivän Säde) misseili Voittaja -11 -näyttelyssä messukeskuksessa. Tällä kertaa kasvattajatuomari Marion Ten Cate:n (NED) kehästä EH. Muuten Priima onkin saanut pelkkää ERI:ä, mutta Messarista nuo EH:t.

Messarin arvostelu kuuluu näin:
"Correct size, strong bone. Could be more feminine expression. Wedge shaped head, flat skull. Enough rounded muzzle. Rather hard expression -> due to medium brown eyes.
Ears could be higher set. Well angulated both ends. Flat in croup. Moves with drive."

Tipi (N. Ilma) saapui tänään viikoksi kyläilemään tulevaisuutta (pennutusta) varten, että nurkat ja muu lauma pysyvät tuttuina. Hetkittäin se muistuttaa niin kovin paljon äitiään :'/. Ihana Piipanen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti