sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Viikonlopun tuloksia

Tällä kertaa on tuloksia sekä agilitystä että rallytokosta. :)

Eilen Kajsan ja Teron pikkumustat Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tuima (FI AVA N. Tuli) ohjaajineen tekivät nollat Liedossa. Tuimalle mineissä sij. 3./34 ja Tiukulle medeissä sij. 5./32. Onnittelut taitaville!

Tänään Hanna ja Nane (N. Maa) rallytokoilivat vuoden tauon jälkeen ja hienosti tekivätkin! Tämän parin kolmas hyväksytty tulos alo-luokasta ja siten myös koulutustunnut RTK1! Onnittelut!

Hallan jalasta poistettiin keskiviikkona metallilevy ja vielä hetki ollaan suht hissuksiin. Tikkien poisto reilun viikon päästä ja pikku hiljaa kuntoutellaan Hallulia normaaliin elämään. Yllättävän hyvin tuon pää on kestänyt tämän toimettomuuden! Lääkäri kommentoi taas että siitä tulee urheilukoira eikä jalan siis pitäisi aiheuttaa mitään ongelmia tulevaisuudessa. Se on luutunut hienosti ja on aivan juuri niin suora kuin vammautumattomankin. Toivotaan ettei nyt tulisi mitään takapakkeja!

Bortsut heittivät eilen talviturkkinsa meressä. Ne olisivat uineet jäidenkin seassa mutten anna. Nyt oli niin aurinkoinen ja lämmin sää, että saivat uiskennella jonkin aikaa. Samalla näin saalistavan kalasääsken ensimmäistä kertaa elämässäni. Tai siis ylipäänsä kalasääsken. Olihan hieno näky! Nää on juurikin hetkiä jolloin on erityisen hienoa asua landella ja näin lähellä merta. Perheen kanssa rantsussa luonnon ihmeitä pällistelemässä <3 Narsissit on nupullaan ja kohta on se paras aika vuodesta! Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti