sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kolme uutta valionarvoa viikonlopussa + muita hienoja suorituksia! Huh huh!


Eilen mut päästiin yllättämään Kirkkonummen Prismassa valio-uutisilla, jotka saatuani meinasin ruveta huutamaan suoraa huutoa leluhyllyllä. Sen sain vaivoin hillittyä, mutta tyhmä hymy naamalla piti kaupasta ulos suoriutua. Blitz (N. Vesi) siis valioitui eilen ensimmäisessä mahdollisessa kisassaan, kuten velipoika kaksi viikkoa sitten! Olin muistanut ko.koirakon ekan sertinsaamispäivän aivan väärin, kuukausi sentään oli oikea. Mielettömästi onnea Petri, Anna ja Blii! Kyseisissä IHAH:n kilpailuissa Blitz:lle ja Petrille hyppärin nollavoittokin!

Kuva: Jukka Pätynen/Koirakuvat

Tajusin myöhemmin pähkäillessäni, että Kitin yhdeksästä pennusta neljä on agilityvalioita. Blii on sekä Kitin neljäs AVA-jälkeläinen että minun neljäs AVA-kasvattini.

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja ovat viikonlopun koiramaisessa reissussa Tanskan Roskildessa. Eilen koiratanssista (freestyle) hienot pisteet 26,27/30! Tänään he taituroivat agilityn hyppyradalta SERT:n ja täten Hipistä tuli entisten valionarvojen lisäksi myös Tanskan hyppyvalio! Huikean hienoa! Onnea, onnea!

Enzo (N. Tosi Kiitäjä) ja Tuomas kirmasivat tänään Kuopiossa upeasti, nimensä mukaisesti hyppärillä yli 5m/s etenemällä. Tuloksena parin viimeinen hyppySERT ja Enzo kruunattiin uudeksi Suomen hyppyvalioksi! Hurrrjasti onnea Tuomas!

Kolme valionarvoa viikonlopun aikana! Käsittämätöntä! Ootte te vaan eri taitavia ja hienosti tehneet kovan työn!

Kaksi viikkoa sitten valioitunut Tuima (N. Tuli) teki tänään nollan Kajsan kanssa Vihdissä, sij. 3. Eilenkin oli nollat olleet hyvin lähellä. Saman ruokakunnan ja edellisen puolisisko Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tero tekaisivat tänään myöskin nollan, sij. 9. Eilen oli nolla ollut tooosi lähellä, vain viimeinen hyppy siitä erotti. :) Onnea hienoista tuloksista Kajsa ja Tero!

Tiuku eilisissä I-HAH:n kisoissa
Kuva: Jukka Pätynen/Koirakuvat

Myös Waden lapsoset omistajineen Sopuriinan -kennelistä ovat olleet kovin eteviä agilitykentillä tänä viikonloppuna. Bodil:lle ja Anulle kaksi nollaa, sijoilla 1. ja 2. ja edellisen velipojalle Pepsille ja Annelle nolla, sij.3. sekä SERT! Onnittelut!

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta kasvatustyöstä! t. Niina & shelttipojat Oulusta

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Niina! Omistajat ovat tehneet hienon työn. Kovasti tämä lämmittää mieltä. :)

    VastaaPoista