tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hipille nolla ja Waden valiolapsia

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja tekivät jälleen hienoa työtä maanantaina HAU Open:ssa Purinalla. Tulos 0 ja sij. 2./65! Onnittelut monilahjakkuuksille!

Kahdesta Waden mustasta tyttölapsesta on tullut Suomen agilityvalio ihan lähiaikoina. Ensin pari viikkoa sitten valioitui tämän vuoden medien SM-hopeamitalisti Budi (Sopuriinan Bodil)! Budi sai Anun ohjaamana samana päivänä myös toisen hyppysertinsä. Maanantaina valioitui myös Pilvimarjan kasvatti, nuori Goa (Pilvimarjan Vadelma)! Paljon onnea Anu, Sanni ja Sirpa!

Sain tänään iloisia uutisia, koirajuttuihin liittymättömiä tosin, mutta koska tulee vaikuttamaan elämääni suht paljon tulevaisuudessa, kirjoitan siitä tähänkin. Sain paikan Helsingin Yliopiston valtiotieteelliseen tiedekuntaan, opiskelemaan yleistä valtio-oppia, hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksen linjalle! Viime vuonna jäin ensimmäiselle varasijalle (pienimmällä mahdollisella marginaalilla 0,25p) eikä kukaan jättänyt paikkaansa ottamatta vastaan, joten jäin siis ilman paikkaa. Olin aivan varma ettei tänä vuonna mennyt yhtä putkeen kuin viime vuonna, mutta toisin kävi. Vähemmän sain pisteitä kuin viime vuonna, mutta koe oli sen verran vaikea, että silti irtosi paikka. Tuonne on niin vaikea päästä (vähän paikkoja, hankala pääsykoe, yo-tutkintoni on niin vanha että voin päästä vain pääsykoe- en yhteispistekiintiössä), että homma on kiinni paljon muustakin kuin omasta osaamisesta. Olin toukokuun lopussa saanut tiedon pääsystäni myös Turun Yliopistoon mutta menen Helsinkiin. Matka on lyhyempi ja linja juuri se, jota olen jo avoimessa opiskellut ja sinne ensisijaisesti halunnut + Turku oli alustavasti kandiin saakka, Stadin paikka "suoraan" maisteriin. Jippiajee! En olis kyllä tosiaan uskonut tämän päivän koittavan. Olin niin kovin iloinen Turunkin paikasta. :))

2 kommenttia: