torstai 22. elokuuta 2013

Nanelle vara-SERT ynnä muita kivoja tuloksia viikonlopulta

Viime viikonloppuna Kouvolan ja Heinolan näyttelyissä kehään pääsivät Nane (N. Maa) ja Maj (N. Kultahuuma).

Nanelle lauantaina Kouvolasta, Virolaisen Ingrid Hein:n kehästä AVO ERI1 ja SA, tällaisella arvostelulla: "Keskikokoinen, hyväluustoinen. Hyvä turkki ja kaunis musta väritys. Oikea pää. Vähän haja-asentoiset korvat. Riittävä kaulan pituus. Erittäin hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät kulmaukset raajoissa. Liikkuu vapaasti."

Maj on totaalikarvaton ja se näkyy myös viikonlopun arvosteluissa. Tuomari oli kommentoinutkin naureskellen bikinejä ja kesälomalookkia. "Keskikokoinen. Vähän kevyt luusto. Tällä hetkellä täysin karvaton. Kevyt kuono-osa. Hyvät korvat. Riittävästi kehittynyt rintakehä. Pysty olkavarsi. Riittävät kulmaukset takaraajoissa. Liikkuu kevyesti." JUN H

Sunnuntaina oli Heinolan ja Helin Kasuk-Tenson:n kehän vuoro. Nane esiintyi Heinolassakin SA:n arvoisesti ja vielä hieman enemmän. Tämä arvostelu: "Erinomaista tyyppiä. Hyvä sukupuolileima. Kaunis pää, miellyttävä ilme. Hieman nokiset tan-merkit päässä. Hyvät etu- ja erinomaiset takakulmaukset. Erinomainen turkki. Kauniit liikkeet." oli AVO ERI2 SA PU5 VA-SERT:n arvoinen! Onnea Hanna!
Nanekin on tiputtanut turkkiaan, ja se tuo kyllä enemmän esille mm. kaulaa.

Maj:lle Heinolasta jälleen tuomarin kommentti "Hän on niin alaston!" :). Tänään nakuilusta huolimatta JUN EH tällaisella arvostelulla:
"Erinomainen tyyppi, hyvä sukupuolileima. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Kauniit korvat. Erinomainen ylälinja. Eturinta voisi olla syvempi ja täyteläisempi. Rintakehä voisi olla syvempi. Hyvät etukulmaukset, erinomaiset takakulmaukset. Hyvä häntä. Erinomainen turkinlaatu, mutta turkki ei tänään näyttelykunnossa. Tasapainoiset liikkeet."

Agilitykehissä nollia tekivät Enzo (N. Tosi Kiitäjä) ja Tuima (N. Tuli).

Enzo ja Tuomas tekivät kaksi nollaa Kuopiossa, sijoituksin 1. ja 2.! Paljon onnea Tuomas!

Tuimalle ja Kajsalle nolla Lohjalta, sij. 2. Onnittelut jälleen hienosta tuloksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti