perjantai 16. elokuuta 2013

Kultaiset 1v ja tuloksia

Priiman (N. Päivän Säde) ja Kevinin (Fi & Ee Mva Shelteam Speed And Fan) lapsukaiset, Kulta-pennnut täyttivät kuudes päivä tätä kuuta kokonaisen vuoden! Paljon onnea!

Ensimmäinen porukasta ehti jo käydä terveystarkeissakin! Jesper (N. Kimpale Kultaa) läpivalaistiin ja tutkittiin heti vuoden täytettyään. Koko ranka kuvattiin (niin virallisesti kuin sen tässä iässä saa), ei muutoksia, olat terveet, ranteet terveet, polvet 0/0, sydän: ei sivuääniä! Kyynärät ja lonkat syynäsi kokenut ortopedi, mutta odotellaan nyt Kennelliiton sanaa vielä. ;) Jättikiitos Marialle Jesperin tutkituttamisesta! Suurin osa muusta sisarusparvesta kuvataan ja tutkitaan syyskuussa.

Kultaisten täti Aamu (N. Aamu Aurinko) on kisannut Jennin kanssa Norjassa ja tehnyt nollia, kera ainakin kahden voiton. Onnea Jenni! Alla olevan kuvan Aamusta on ottanut Irene Yrstad. Thank's for the photo Irene!


Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat agilityä Porvoossa tämän kuun neljäs. Hienoin tuloksin kisasivatkin. Tuplanolla, joista toinen voitolla! Paljon onnea!

Tuima (N. Tuli) ja Kajsa edustivat Suomea agilityn euroopan open -kilpailuissa, jotka pidettiin tänä vuonna Belgiassa. Pari teki hienosti kaksi nollaa mutta jäi hyvin täpärästi (0,1sek) finaalipaikasta. Hienoa työtä Kajsa ja Tuimis!

Elokuun kolmantena Tuima ehti MH-luonnekuvaukseenkin. Hienosti pikkumies palautui testistä! Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta ko kuvausta seuraamassa. Ihan mielenkiintoinen kokemus. Etelä-Suomen Sheltit ry järjestää MH-luonnekuvauksen lokakuussa, jossa toivottavasti nähdään paljon kivoja shelttejä.

10. elokuuta järjestettiin agilityn shelttimestaruudet Liedossa. Tuima ja Kajsa voittivat minikolmosten karsintaradan ja myös finaalin! Tuima on siis nyt vuoden 2013 agilityn miniluokan shelttimestari! Isosti onnea Kajsa!

Tipi (N. Ilma) osallistui Sadun kanssa Turun Shelttikerhon järjestämään open show:n. Tuomarina nartuilla toimi Marita Axi, kennel Sunsweet. Mukavan kuuloinen arvostelu ja 2./6. sija. Sadun blogissa arvostelu tarkemmin sekä kuvia. :)

Jesper ja sen Vauhti-eno (N. Ilta Villi) olivat Nokian näyttelyssä. Keskenkasvuiselle Jesperille EH ja Vauhdille H.
Vauhdin arvostelu kuului näin: Keskivahva, hyvän kokoinen. Hyvä kuono-osa. Valitettavasti ihan pystyt korvat. Hyvän malliset & väriset silmät. Riittävä kaulan pituus. Lähes neliömäinen rungoltaan. Riittävästi kulmautunut edestä & takaa. Lyhyt selkä. Liian korkea hännän kanto liikkeessä. Rintakehä voisi olla soikeampi & syvempi. Liikkuu reippaasti. Askel jää lyhyeksi. Hyvä luonne. Tuomari: Mari Palgi, Viro.

Huurre (N. Huurre) ja Susanna kisasivat agilityn kakkosluokassa elokuun kuudentena. Tuloksena ylivoimainen nollavoitto! Isot onnittelut Sussu!

Elokuun alkupuoleen on mahtunut myös kimppalenkki. Oikein mukavaa oli taas lenkkeillä kimpassa, ja tietysti syödä sekä kahvitella. Kiitos kaikille mukana olleille! Otetaan taas pian uusiksi!

Hallalla lupaavia merkkejä ;). Vaikka olen pyrkinyt pitämään jalat tiukasti maassa ja pinkit lasit kaukana silmiltä.

Ihanaa elokuuta kaikille ja toivotaan sopivan lämpimän aurinkoisia päiviä tähän kesän loppuun! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti