maanantai 26. elokuuta 2013

Vauhdille tuplanolla ja Tipin tokokoe

Vauhti (N. Ilta Villi) ja Johanna kisasivat eilen YlöKK:n kisoissa pitkän tauon jälkeen. Upeasti heti tuplanolla plakkariin! Paljon, paljon onnea Johanna!

Tipi (N. Ilma) ja Satu osallistuivat ensimmäiseen viralliseen tokokokeeseensa. Paikallamakuun he jättivät väliin. Paikallamakuun pisteiden puuttuessa heidän saamansa 154p ja kakkostulos, on tosi hieno tulos! Onnittelut!

Halla (N. Halla) tuntuisi olevan tukevasti tiine. Syömättömyyttä/ ruoan närppimistä oli viikon verran ja hyvää merkkiä, limavuotoa on ollut reilu 10 pvää. Nyt kun vuorokausia astutuksesta on päälle 30, on vyötärökin jo hävinnyt. Enpä ole moista ennen nähnyt. Nyt vaan toivotaan että kaikki menee hyvin, ja saataisiin terveitä, elinvoimaisia pentusia maailmaan. Ei pidä nuolaista jne. :)

Arttu (N. Kivijalka) ja Eetu (N. Kullanhuuhtoja) kävivät tänään kylässä kera Ullan ja Ramin. Voi elämä miten ihana oli nähdä poikia parin kuukauden tauon jälkeen! Rakkaudet <3 Eetu oli ehkä ihan skidisti kasvanut sitten viime näkemän, jolloin mittasin sen säkäkorkeudeksi 40,5cm. Olisko tuo 41-42 senttinen, IHANA-liikeinen nuorimies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti