keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vallulle SERT-H ynnä muita hienoja tuloksia

Tuimalle (N. Tuli) ja Kajsalle nollat niin 10.5. (sij. 5.) kuin 17.5.:kin (sij. 2.)! Hieno vire! Onnea!

Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tero taitelivat kaksi nollaa 17.5. ja saivat upeasti SERT-A:n! Jättipaljon onnea Tero!

Vallu (N. Routa) ja Hannele tekivät 18.5. ensimmäisen kolmosluokan nollansa ja heti napsahti AVA-H kello käyntiin, kun pari sai SERT-H:n Kirkkonummelta! Sijoitus oli toinen, hienosti heti Robin ja Jarin perään! Suuren suuret onnittelut!

Maj (N. Kultahuuma) ja Hanna osallistuivat Riihimäen ryhmänäyttelyyn viime sunnuntaina, jossa tuomarina toimi George Schogol Georgiasta. Maj on vasta puolessa välissä kuntoutustaan, mutta silti tulos oli kerrassaan hieno NUO ERI 1 SA! Lisään arvostelun myöhemmin.
Arvostelu kuului näin:
"1,5years old. Feminine bitch. Good head type. Parallel lines.Nice eyes and soft expression. Well proportioned, but tends to fall down in front when moving. Enough chest."

Tässä muutama kuva Maj:sta sunnuntailta. Kuvat on ottanut Satu Tuominen.


Myslikin on jo 12 viikkoinen ipana. Se on kyllä niin hyvänmielen lapsonen! On solahtanut tähän laumaan erinomaisen hyvin. Moolille se on edelleen enimmäkseen ilmaa, vaikka muutamia kertoja olen nähnyt Moolin tarkistavan sitä häntä heiluen. Milli leikkii Myslin kanssa vetoleikkejä juuri niin hienosti kuin VinniVeetu osaa. Eli hienosti. Milli "murisee" ja Mysli MURISEE. Hassut tyypit. Halla taas leikkii sen kanssa enimmäkseen vauhdikkaita, sille tyypillisiä, juostaan kilpaa -leikkejään. Välillä pysähdytään painimaan ja muistetaan silloin tällöin kertoa pennulle taitavasti, kuka täällä heidän kesken määräsikään. Mooli tosin ei antaisi Hallan komentaa pentua vaan aina, kun on sopivasti hollilla, tuijottaa Hallan pois tällaisesta tilanteesta. HYVIN mielenkiintoista seurata tätä laumadynamiikkaa! Itsenäisyyttä MysliFöpöstä löytyy melkoisesti. Edes Inksu ei ehkä ollut noin itsenäinen. Saa todella pitää sitä silmällä, koska sehän ei tarvitse mua oikein mihinkään silloin, kun on mielenkiintoisia juttuja duunattavana. Ihana reipas, tasapainoinen pentu, joka ei turhia hätkyile.

11 viikkoisena Myslillä oli kotimittauksella säkää n. 25cm, ei ainakaan enempää. Nyt 12 vkoisena en ole vielä mitannut sitä mutta painoa on 3,6kg. Oikein hyvältä vaikuttaa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti