maanantai 26. toukokuuta 2014

Vauhti SM:iin!

Eilen Vauhti (N. Ilta Villi) ja Johanna olivat tehneet nollan helteisessä Janakkalassa, sijoittuen kolmaksiksi! Tämä oli parin viimeinen kesäkuun SM-kilpailuihin osallistumiseen vaadittava nollatulos! Pari pääsee ensimmäistä kertaa kirmaamaan SM:iin. Olen tosi tosi iloinen Johannan puolesta! Vauhdin kanssa ei ole niin kovin helppoa.

Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Terokin ovat liekeissä. Lauantaina parille tuplanolla! Jippii!

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja tekivät hyppärinollan lauantaina, sijoittuen toiseksi! Mahtista!

Oma viikonloppuni meni enimmäkseen ESS:ien järjestämällä shelttileirillä Inkoon Västankvarnissa, jossa Mysli oli mukana turistina. Mahtipentu! Reippaana ja iloisena se tutustui uusiin koiriin ja ihmisiin, ja pääsi riekkumaan noin kuukautta vanhemman Pioni -pennun sekä 7kuisen Vinin (?) kanssa. Minustakin oli mukava nähdä uusia ja vanhoja tuttavuuksia, niin ihmisiä kuin koiriakin. Kovin on shelttejä erilaisia, niin henkisiltä kuin fyysisiltä ominaisuuksiltaan.

Viime keskiviikkona Kajsa tuli kyläilemään Tiukun, Tuiman ja Mazyn kanssa ja piipahdettiin lähistön eräälle järvelle koiria uittamaan. Olipa ihana nähdä! Myslillä ja Mazylläkin oli niin mukavaa keskenään!

Eilen olisi ollut Inksu pienen synttärit. Ink olisi täyttänyt vasta kaksi vuotta. Huutava vääryys ettei niin ole. Jäljellä kyyneleet, ja rintaa ja kurkkua puristava ikävä, ja muistot siitä tietenkin.

Kuvassa Ink viime kesänä, hetkeksi pysähtyneenä lempipuuhastaan _juoksemisesta_. Voi miten sitä on niin ikävä. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti