maanantai 5. toukokuuta 2014

Otsikko

En keksinyt raflaavampaa otsikkoa, joten saa olla otsikko. :)

Aksa-, koiratanssi- ja näyttelytuloksia olisi taasen. Tässä sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Tipi (N. Ilma) kävi Sadun suosiollisella avustuksella Lahden KV:ssä, ruotsalaisen kasvattajatuomari Carin Åkessonin kehässä. Oikein hyvä arvostelu ja EH (värin vuoksi ilmeisesti): "Ideal stor tik. Kilformad huvud med bra nosparti. Runda ögön. Välplacerad ögön. Utmärkt hals. Lite slutande kors. Välformad bröst korg. Goda vinklar fram och bak. Rör sig ngt underställd bak. Merlefärgen är allt för mörkt." 

Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja osallistuivat koiratanssikisoissa free style:n AVO-luokkaan Salossa. Pisteitä 165 ja hienosti kolmas sija!
Hippi ja Nadja tekivät Vappuna Kirkkonummella järjestetyissa agilitykisoissa hienon nollan ja sijoittuivat sillä kolmansiksi. Onnea!

Siskopuoli Blitz (N. Vesi) ja Petri kisasivat myöskin Vappuna Kirkkonummella. Saaliina minikolmosten tuplanollavoitto! Paljon onnea!
Tämä pari kilpaili myös HAU:n kisoissa viime viikonloppuna. Plakkariin kaksi nollaa sijoilla 2. ja 1.! Samalla pari sai kasaan osallistumisoikeuden kesän arvokisoihin, SM:n ja maajoukkuekarsintoihin. Onnea Petri!

Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tero ovat myös tehneet nollan sekä HAU:n kisoissa lauantaina 3.5. (sij. 4.) että sunnuntaina 4.5. I-HAH:lla (jaettu 3. sija). Onnea Tero!

Waden pentu Tao (Pilvimarjan Pikku Kiwa) yhdessä omistaja-ohjaaja Mikaelan kanssa ovat taituroineet hienon ykköstuloksen TOKO:n voittajaluokassa, pistein 303! Paljon onnea Mikaela!

Meille tuli pentu puolisentoista viikkoa sitten. Tämä piiitkään ja hartaasti, maltilla, mentaliteetilla: katsellaan, josko joku sopiva, kiintoisasta suvusta, jostain päin maailmaa, joskus löytyisi, pidetään silmät ja korvat auki, ja ihmetellään vaikka vuosia jäät hatussa, löytyi. Pentu on ihastuttava blm-narttu, viralliselta nimeltään Shadeland Quite Mythical, kutsumanimeltään Mysli. Ensisijaisesti Mysli on meille rakas lemmikki. Katsotaan tuoko tulevaisuus tullessaan muutakin. Olen viimeksi ostanut itselleni kotiin sheltin vuonna 2002, ja se oli Kiti. Aikaa on Kitin tulosta kulunut niin pitkälti etten onneksi vertaa niitä toisiinsa, ja Mysli on ihan omanlaisensa. Mysli tuntui ja tuntuu sopivalta. Ei ehkä huono merkki (ainakaan mulle, itkupillille), kun pennun nähtyään (ei edes koskettuaan), valuvat kyyneleet silmistä. Se on avoin, kovin reipas, hyvänmielen lapsikoira, joka on kovasti taitavakielinen, hyvähermoisen sekä taistelutahtoisen oloinen, ei hyrrävilkas. Olen todella, todella kiitollinen Katjalle, että sain tämän tilaisuuden!

Kuvia tulee, kunhan saan kalustovastaavan hommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti