maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hieno TOKO-tulos ja näytelmähommoo

Reilu viikko sitten Tipi (N. Ilma) ja Satu osallistuivat jälleen toko-kokeeseen ja tekivät taas myös hienon ykköstuloksen! Tällä kertaa pisteitä 171,5p. Paljon onnea!

Eilen näyteltiin Lohjan ryhmiksessä. Tuomarina oli Peggy Bailey, Iso-Britanniasta, jolle oli ilmoitettu 70 narttua. Nappiksia oli mukana Maj (N. Kultahuuma) nuorten luokassa, Halla (N. Halla) avoimissa ja Hippi (N. Ensi-Ilta) vetskuissa(!). Maj:lle ja Hallalle ERI:t. Maj on saanut nyt molemmista tämän vuoden näytelmistä ERI:n, joten yhtä uupuu yhdistyksen näyttely-ykkösruusukkeesta. Hipille, kivana yllärinä, VET ERI1, SA, PN4, vara-SERT ja VSP-VET! Hippi kyllä esiintyi niin edukseen! Hassua miten pikkuhärvääjä pönöttää kehässä niin tärkeänä Nadjan kanssa. Onnittelut Nadja!

Hallan arvostelu kuului näin:
"2 years (on reilu 3v) merle in lovely condition. Nice outline. Well angulated. Good front. Moved well."
Hipin arvostelu sen sijaan lyhyesti:
"8,5 years old. Nice lenght of neck. Moved well"

Kuvassa Halla eilen Lohjalla. Kuvan otti Harri Kivimäki.

Ensi viikonloppuna jännätäänkin sitten agilityn SM-kisoja Tampereella, omien kasvattien, Waden jälkeläisten sekä ystävien ja tuttavien puolesta. Mukana ekaa kertaa myös Vauhti (N. Ilta Villi)! Makeeta!

Alla vielä Nina Lahinin ottama kuva Myslistä 14,5vkon iässä.

Jari otti eilen myös muutaman pää- ja yleisen hengailukuvan. Toivottavasti saan jonkun niistäkin pian esille.
Kotimittauksella Mysli näyttäisi olevan nyt noin 28-28,5 senttiä korkea. On se vaan ihana kaikin puolin (pl "en tartte teistä ketään mihinkään vaan voin mennä mihin huvittaa, milloin huvittaa ja miten huvittaa" -hetkinä :D)! Liki Kiti-ahnekin se on, jessus sentään. Oikein hieno juttu mutta olen varma, että muutamia jännityksen ja ahdistuksen hetkiä saadaan sen imuritaipumuksen vuoksi vielä viettää. Tykkään pentusesta ihan itkettävän paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti