maanantai 25. huhtikuuta 2011

Huikeat tulokset Pääsiäiseltä

Ihan mielettömiä tuloksia on Kitin lapsoset omistajineen Pääsiäisen aikana tehneet.

Enzo (N. Tosi Kiitäjä) ja Tuomas tekivät jälleen huipputulosta lauantaina Joensuussa järjestetyissä agilitykisoissa. Tälle parille tuplanollavoitto ja A-SERT, jonka myötä saamme juhlia Enzon valioitumista! Ihan super-upeeta! Enzo on Kitin toinen valiojälkeläinen. Saas nähdä koska napsahtaa plakkariin vimppa hyppyserti. Vuosi ekasta tulee täyteen toukokuun lopulla.

Lauantaina Zen (N. Maa) ja Tipi (N. Ilma) pääsivät näytelmiin etelänaapuriimme Viroon. Zen upeasti VSP kera sertin! Ja Tipille hieno PN3 sijoitus! Sadun soopelinarttu Sani oli hienosti ROP kera sertin. Paljon onnea Hanna ja Satu! Tuomarina kyseisessä Narvan näyttelyssä oli venäläinen(?) Olga Sinko Kuprianova.

Eilen sunnuntaina Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja osallistuivat sekä koiratanssin avoimiin SM-kilpailuihin että agilitykisoihin. Tämä pari on kyllä ihan uskomaton... Tuloksina koiratanssin avo-SM pronssia ja nollavoitto agilitykisoista! Huippua!

Wadenkin lapset ovat kirmailleen hienoja aksatuloksia. Lauantaina Kyllille (Amorosan Kylli) ja Katille nollatulos medikolmosissa! Myöskin lauantaina Goa (Pilvimarjan Vadelma) ja Sanni taituroivat sertin medikakkosissa! Tästä lähtien ko pari nähdään siis kolmosluokassa! Onnea Kati ja Sanni!

Täällä on lähinnä lepäilty ja nautittu Pääsiäisen loistavista keleistä ulkoillen sekä vähän tiirailtu pääsykoekirjaa. Pariin kertaan on aksailtukin. Torstaina Milli pääsi Sporttikoirahallille Kroatialaisen Zeljko Goran treeneihin ja tänään oli Moolin vuoro vähän aksailla omalla hallilla. Kepit on saatu pihassa vihdoinkin kaivettua lumesta. Niitäkin nyt siis ohjelmistossa. Myös Halla oli tänään mukana hömpöttämässä; leikkimässä ja maailmaa katselemassa. Pääsi se myös putkeen ;). Hassu, reipas pentu. Keskittyy hirmu hyvin, mikään ei haittaa ja ihan fiiliksissä taistelee hallillakin, Anunkin kanssa :D.

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille karvaisten seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti