sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hillittömät aksatulokset "nappulalaisilla"

Voi miten on tullut hihkuttua ja hykerrettyä tänään tekstareiden äärellä. Kiitos kaikille viestittelijöille ja erityisesti paljon onnea hienosta työstä!

Aamu (N. Aamu Aurinko) nousi siis eilen kolmosiin. Tänään kyseinen pari korkkasi kolmosluokan Suomen Turussa sekä agility- että hyppyradoilla ja aivan hillittömän hienosti korkkasikin. Kaksi nollavoittoa kera SERT-H:n että SERT-A:n! Voitot taisivat olla vieläpä tupla eli kahden peräkkäisen radan voitot. Niin pärähti valiokello käyntiin heti kun se oli mahdollista! Paljon paljon onnea Jenni!

Samaiseen aikaan kisattiin Ojangossa Vantaalla samaten kolmosluokan kilpailuja. Blitz:lle (N. Vesi) ja Petrille jälleen tuplanollavoitto ja kolmannesta startista kisan nopein suoritus kiellosta huolimatta (5vp)! Hyppikseltä myös SERTi! Nyt taitaa olla Bliin ja Petrin karsintanollat kasassa. Keskimmäiseltä radalta Tuimalle (N. Tuli) ja Kajsalle nolla ja toinen sija heti Bliin jälkeen! Petrin sanoin "varmistivat tuplavoiton nappulalaisille". Tämän nollan myötä Tuimalla ja Kajsalla osallistumisoikeus MM-karsintoihin! Superisti onnea taitaville pienille sekä ohjaajille!
Kuva: Jukka Pätynen

Hirmu hyvää mieltä ovat tuottaneet eilinen puhelu Vallun (N. Routa) ja omistajansa hurjan ihanasta yhteistyöstä jo nyt nuorella iällä ja muutenkin mukavasta yhteisestä arjesta sekä tämänpäiväinen tapaaminen Tipin (N. Ilma) sekä perheensä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti