sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvi-pennutkin jo 1v!

Tänään tulevat talvipennutkin jo kokonaisen vuoden ikään. Onnea Huurre (N. Huurre), Kaamos (N. Kaamos), Vallu (N. Routa) sekä Halluli Palluli (N. Halla)! Näidenkin pentujen myötä olen saanut ihania uusia ihmistuttavuuksia. Kiitos kaikkien kotiväille hyvistä, aktiivisista kodeista ja yhteydenpidostanne!

Typerää kun ei ole kuvia nyt tähän ja eiliseen päivitykseen. Josko tuolta toiselta koneelta lisäisilin myöhemmin. Talvi -pentue on tuossa otsikon kuvassa kuuden viikon ikäisinä. :)

Kohtahan noiden luustokuvauksiakin saa jo jännittää. Ainakin parille on jo ajatkin varattuina. Hallan kuvauttamista mietin, kantsisko se tehdä samalla, kun näitä jalan fiksausoperaatioita ja tarkastuksia suoritellaan.

Poppoo on noin muuten ollut tosi terve. Yhdellä 'pentuajan' silmätulehdus. Yhdellä pojista kivespuutos. Luonteet reippaat ja työintoiset, hermot hienosti 'paikallaan' (kuten äidillään). Hallakin on kuten äitinsä Hymy (Firabellen Hymy), ehkä aavistuksen nöyrempi ja ainakin sitä naurattaa enemmän. Touhut tehdään hyvällä draivilla, joka ei jää päälle kun homma loppuu. Koot arviolta 38-39cm. Kaikkinensa olen tosi tyytyväinen näihin tähän mennessä! Ihanaa että myös omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti