sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Halluli Palluli toipuu ja Hipin aksatulos

Torstaina vierailtiin Hallan (N. Halla) kontrollikuvissa. Allekirjoittanut jännitti kovasti, itse sankari sen sijaan ei pätkääkään. Tyyppi ei todellakaan ollut millänsäkään lääkärikeikasta, ihastuksissaan vaan olisi seukannut kaikkien kanssa ja hömpötti menemään. Vaikkei tuo nyt muutenkaan mistään hetkahda, ajattelin että edelliset lääkärikeikat ovat kipujen takia olleet sellaiset, että edes jotain negatiivista mielleyhtymää olisi syntynyt.

Jalka lähtenyt paranemaan hienosti! Asento erinomaisen suora, toinen luu luutunut jo melkein täysin, toisen luutuminen hyvässä vaiheessa. Nyt saadaan alkaa liikkua tasaisella taluttimessa. Kuukauden kuluuttua jalka avataan taasen ja poistetaan ruuvit (6kpl). Siitä muutama viikko ja loppukin metalliromu saa lähteä kintusta. Pönttöä ollaan edelleen sisällä pidetty ajoittain, erityisesti jos vauhti alkaa kiihtyä vaaralliseksi, kauluri laskee edes vähän huippunopeuksia eikä haittaa sitä pätkääkään, työntää päänsä kauluriin ja häntä heiluttaa koko koiraa.

Samaan konkurssiin tutkittiin polvet, kintereet, kuvattiin lonkat ja kyynärät. Polvet 0/0! Oli ensimmäinen kerta kun lääkäri tutkii kintereet (en edes pyytänyt). Olivat kuulemma hyvät, napakat. Lonkat ja kyynärät näyttivät erinomaisen hyviltä! K-liiton lopullista lausuntoa odotellessa.

Eilen Hippi (N. Ensi-Ilta) ja Nadja kisasivat aksaa Lohjalla. Plakkariin taas hieno nollavoitto! Tällä kertaa kolmen sekunnin erolla toiseksi tulleeseen. Onnea jälleen Hippi ja Nadja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti