perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hallan sydänkuuntelu ja Vallun polvet

Hallan (N. Halla) jalasta poistettiin eilen sinne tammikuussa asennetut kuusi ruuvia. Leikkaus meni tosi hyvin ja kuvissa luutuminen edennyt kuten kuuluukin. Nyt hissutellaan taas pari-kolme viikkoa remmissä, käytännössä levossa. Jalka murtuu kuulemma normaalia herkemmin nyt kohdista joista ruuvit on poistettu, siksi hyvin kontrolloitu liikunta sekä tapa että määrä ja aitauksessa se saa majailla yöt sekä kun olemme poissa kotoa. Tikit poistetaan 10-12 päivän päästä ja kolmen viikon kuluuttua on alustavasti metallilevyn poiston vuoro. Halla on ihmeellisen kivuton, jalassa ei ole myöskään mitään turvotusta.

Samaan syssyyn operaation kanssa kuunneltiin sydän virallisesti ja kun H oli kokonaan herännyt, annettiin rokote. Sydän terve, ei sivuääniä. :)

Hallan veli Vallu (N. Routa) kävi luustotutkimuksissa 20.3.. Polvet ovat 0/0 ja jo näkyvillä KoiraNetissä. Hieno juttu! Onnea Hannele ja kiitos aktiivisesta tutkituttamisesta vielä näinkin! Myös kyynärät ja lonkat näyttivät oikein hyviltä, odotellaan vielä Kennelliiton virallista kantaa.

Meillä on Hallan tulosten tallentamisessa nyt ongelmia. Se tutkittiin siis 1.3. eivätkä edes polvitulokset ole vieläkään näkyvillä. Nyt näyttäisi siltä, ettei Kennelliitto tiedä missä kuvat/lausunnot ovat. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti