tiistai 19. kesäkuuta 2012

FIN & N AVA N. Aamu Aurinko!

Lauantaina kruunattiin uusi agilityvalio, ihan tuplasellainen, kun Aamu (N. Aamu Aurinko) sai viimeisen vaadittavan sertinsä Norjasta! Aamu on nyt sekä Suomen että Norjan agilityvalio! Paljon, paljon onnea Aamu ja kotiväki!

Viime viikolla saatiin myös ilahduttava terveystulos. Huurteen (N. Huurre) lonkat ja kyynärät on lausuttu nyt virallisesti ja ovat A/A ja 0/0, kuten koko sisarusparvella! Huippujuttu!

Kaamos (N. Kaamos) ja Kati korkkasivat rallytokokehät alokasluokalla torstaina, ja hienosti korkkasivatkin. Hyväksytty tulos 90/100p ja luokkavoitto!

Viikonloppuna kisattiin agilityn Suomen mestaruuksista Tikkakoskella. Kiva oli olla paikalla ihan turistinakin. Perjantaina ajoin Priiman kanssa Muurameen Päivin luokse, jossa näin piiiitkästä aikaa Hymyn (Firabellen Hymy, Vuorokausi- ja Talvi- pentueiden emä) ja poikansa Penan (N. Yön Ritari). Tai Penanhan näin toki silmäpeilauksessa Lahdessa, mutta Hymeliusta en ollut nähnyt ikuisuuksiin. Voi onnea sitä pikkukoiran ilmettä viikonlopun aikana! Olipa ihanaa miten se oli niin iloinen mut nähdessään <3. Pe kyläiltiin myös Kaamoksen perheen luona! Muuramessa asuu suhteessa melkoinen määrä meikäläisiä, Hymy + kolme kasvattiani. Olipa ihana nähdä teitä kaikkia! Perjantain kolmosten kisoissa Tuima (N. Tuli) ja Kajsa tekivät nollan ja hienon vitskan. Hyvä hyvä! Samainen pari teki aivan upean, nopean nollan myös lauantain joukkuekisassa, shelttiyhdistyksen minijoukkueessa. Hipille ja Nadjalle KKK:n minijoukkueessa vitska ja joukkueen lopullinen sijoitus oli 5./59. Blitz ja Petri edustivat BAT:a.

Sunnuntaina oli yksilökisojen vuoro. Kolme kasvattiani eli jo edellä mainitut Tuima, Hippi ja Blitz osallistuivat karsintaradalle, kaikki minejä. Kukaan ei päässyt finaaliin tällä kertaa.

Medeissä hopeamitalin pokkasi Waden tytär Budi (Sopuriinan Bodil) ja Anu! Hurjasti onnea!

Tosi mukavaa ja kauhian jännittävää oli seurata kisoja ja ihanaa nähdä niin paljon tuttuja!

Blii aloitti juoksunsa eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti