maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kevättä

Ah ihanuutta, kun valon määrä on lisääntynyt niin paljon! Ysin maissa illalla on vielä valoisaa! Ehkä sitä tässä herää itsekin talvihorroksesta.

Edellisistä päivityksistä on päässyt kokonaan unohtumaan vuonna 2014 rotujärjestön ykkösruusukkeen ansainneet. Tipi (N. Ilma) tienasi hienosti TOKO-ykkösruusukkeen, Maj (N. Kultahuuma) näyttely-ykkösruusukkeen ja Majn velipoika Jesper (N. Kimpale Kultaa) agility-ykkösruusukkeen!

Mittojakin on taas saatu pentusista. Kiitettävää aktiivisuutta! :)
Räp-pentueen mitat 16vkoisena:
Nova (N. Syypää Sun Hymyyn) noin 32cm ja 5,6kg
Dio (N. Kaikki Peliin) 30,5cm ja 4,5kg
Käpy (N. Aihetta Juhlaan) 29-29,5cm ja 4,7kg, ja
Muro (N. Kuka Muu Muka) pienimpänä noin 28,5cm ja vähän vajaa 4,5kg.

Cadillac-pentueen mittoja 12vkoisena:
Redi (N. Hra Murphy) 26cm 4,1-4,2kg
Stinky (N. Hra Leland) 22,5cm ja 2,3kg
Yoshi (N. Hra Bowen) 29cm ja 5kg

Mysli sydänkuunneltiin ja polvitutkittiin virallisesti viime viikolla hienoin tuloksin. Sydän ok, vailla sivuääniä ja polvet 0/0!

Reilu viikko sitten vietettiin viikonloppua vähän relaten Kopparnäsissä. Jarilla oli kamerakin mukana ja muutama kuva tässä. Muron kuvat (joissa korvaliimat juuri 'kivasti' repsahtaneet :D) ovat edelliseltä piipahdukselta kuukauden takaa. Niissä sillä ikää siis noin 3kk.

Kaunein MinniPeetu 9,5v


Pentu on Jin eli Noblefamily's Riotous Miss, Moolin ja Noen rakkauslapsi, josta en vain voinut kieltäytyä. Muistuttaa sekä ulkoäöltään että luonteeltaan hyvin hyvin paljon hienoa mummiaan Milliä ja isoisäänsä Rio:a. Kuvissa ikää 12vkoa.Viime viikonloppuna kisattiin Kirkkonummella agilityä. Lauantaina olin itse paikalla talkoohommissa ja oli ihana nähdä tuttuja, Tuimaa ja Yoshia ihmisineen! Talkoopäivän päätteeksi Muro ja Yoshi pääsivät leikkimään keskenään. Tuima (N. Tuli) ja Kajsa tekivät lauantaina tuplanollan! Onnea!

Sunnuntaina kisattiin ykkös- ja kakkosluokissa. Moolin kanssa kisattiin mammaloman jälkeen kaksi rataa. Ekalta (agi)radalta kielto putkella, koska taisin vetää vähän turhan voimakkaasti. Muutoin sujuvaa, helponkin tuntuista menoa. Hyppärillä lähtö oli ihmeellistä säätämistä, josta hyl, ja itse radalta taisi tulla yksi rima. Mukavaa kuitenkin ja kaikesta invalidisoivasta jännityksestä huolimatta, tuli taas kipinä kisata enemmän. Hiljaksiin tässä aloitellaan taas. Kisaratojen jälkeen Jin pääsi leikkimään Yoshin ja siskonsa Teran (N. Seriously Cute) kanssa. Hirmuisen mukavaa, että Tera jäi niin lähelle, Kirkkonummelle, ja tutulle ihmiselle, että päästään varmasti näkemään usein.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti