maanantai 3. elokuuta 2009

Ikävä Milliä

on jo, vaikka se tuossa jaloissa makaakin. Ei sen vakavampaa, Milli lähtee iiihanalle Jenni -kasvattajalleen reiluksi viikoksi kyläilemään ja tottumaan talon tapoihin. Jopa Jarikin sanoi, kuinka me voidaan olla ilman sitä ;-D! Jarin tuntevat tietävät mitä edistystä tuo kommentti tarkoittaa...

Enivei. Reissun tarkoituksena on, että Jenni vähän näkee Milliä lähemmin (eikä luottaisi mun pinkkeihin juttuihin) ja, että se todella tottuisi taloon. Milli astutettaneen seuraavasta juoksusta ja (hyvin odotetut) pennut syntyvät ja kasvavat Eyewitness -porukan hellässä huomassa. Ikävä meitin mustavalkoista peetua tulee silti.

Positiivista on, että saan turinoida Jennin kanssa piiiiitkästä aikaa ihan naamatusten ja näen heidän ihanan laumansa ja "uuden" kotinsa. Yökylään pääsen Miira ja Tony murujen luokse Seinikselle. Tulee mukava Suomen turnee tässä samalla. Saattaisinpa jopa poiketa jossain tuntemattomassa taimimyymälässä matkan varrella. Ja koska Jari ei lähde mukaan, saatanpa pysähtyä vaikka Idea Park:ssa...

Tänään on sitten tuota lollellollieta puunattu. On harjattu pohjia myöden ja korvakarvatkin trimmattu todelliseen karjalankarhukoira -lookiin.

5 kommenttia:

  1. Hih!
    Toi toinen kappale on kuin mun "suusta" - mut vaan Hymystä :) Pinkitpinkit :-D!!

    Hymy ei oo muuten enää sheltti - se on lähempänä kiinanharjakoiraa. Siitä tuli sellanen, kun pesin sen. Noudatin kyllä ohjelämpötilaa, en lingonnut ja rumpukuivaajaakaan en käyttänyt. Mutta jostain syytä kaikki villat lähti. Olis vissiin pitänyt laittaa villapesulle eikä kirjopesulle mutkun mä luulin, et tricolorit pestään sillä. Shampookin oli sinistä ja hoitoaine pinkkiä, värit ei varmaan käyny yhteen? Siitä sen täytyy johtua. Mutta lopputulos on kutistunut, pohjavillaton, päällyskarvaakin menettänyt sekä lähes housukarvaton söpöstys, joka on rekisteröity shetlanninlammaskoiraksi. Jos kiinanharjakoirilla olis rotuunottoja, voisin käydä koklaamassa. Jos sen vaikka astuttaisi sellaisella, mitä tuumit ;D?

    Kiva kun kirjuuttelet päiväkirjaa, terkkuja!

    t. Päivi ja Hymy&poppoo

    VastaaPoista
  2. Niin ja vielä - tässä taimisto linkki! En oo ihan varma mistä suunnasta tulet pohjanmaalle mutta on ennen Vaasaa kasitiellä! Hyvä paikka, tosin en oo koskaan käynyt kehäkolmosen sisäpuolen taimistoilla joten en tiedä mihin verrata ;)!
    http://home.agrolink.net/eptaimisto/

    Mäkin suuntaan tyttöjen ja koirien kanssa Teuvalle perjantaina vajaaksi viikoksi. Ohjelmassa kuuskymppisiä ja Vaasan agikisat sunnuntaina sekä mökkeilyä sit viikolla!

    VastaaPoista
  3. Hih! Kiitos ymmärryksestä Päivi! Ja kiva kun sääkii lueskelet, vaikkei täällä mualimoita mullistavia tapahdukaan.

    Hymelius kuulostaa karvanvaihtoineen kyllä niin sukuunsa tulleelta. Valitettavasti ei isäänsä. Se on ihan kuin tätinsä, joka asuu täällä meillä.

    Kiitos myös taimistovinkistä! Kirjuutin heti nimen ja koordinaatit ylös. ;-)

    VastaaPoista
  4. Hmm... Toi Päivin teko sai mut miettiin, josko en sittenkään pesis Kaapelia ennen lauantain showta.. Mulla kyllä olis pinkkiä shampuuta: jossei se kutistais niin? :D

    ETKÄ MEE SINNE KAUPPAAN TÄNÄÄN: me halutaan sut tänne!! :)

    VastaaPoista
  5. tervetuloa kahveelle ;) ja katseleen pupseja..

    VastaaPoista