lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pennut 2vkoa

Pennuille tuli tänään mittariin kaksi viikkoa. Kaikki on mennyt erinomaisen hyvin.

Käsiteltäessä ne ovat kaikki suht rauhallisia. Selälleen kääntäminen on nyt parin päivän aikana saanut aikaan rimpuilua, joka ei jää lainkaan päälle, kun asento palautuu oikein päin. Mustat pojat nuolevat edelleen herkimmin naamaa (ja käsiä) kun ne nostaa kasvoja vasten. Ikäänsä nähden ne ovat edelleen kovin jänteviä ja ovat tehneet kunnon kävelyharjoituksia. En muista että olisivat ennen kävelleet niin aikaisin, kun eivät vielä näe eivätkä kuule.

Hiljaisia nuo ovat. Olen edelleen nukkunut laatikon vieressä yöni ja hyvin saa nukuttua. Tänään päivällä oli kuultavissa jotain murinaharjoittelua.

Silmät ovat alkaneet raottua eilen ja jotain ne kuulevatkin jo. Siihen varmaan tuo murinakin liittyy(?). Saa nähdä koska hännät alkavat heilua. :)

Kaksiviikkoispunnituksen tulokset ovat seuraavat (syntymä-/2 vkoispaino):
Blm-uros 210/621g
1. tri-uros 197/656g
2. tri-uros, se mustempi 224/646g
Blm-tyttö 210/547g

Hymy alkaa selvästi kaivata muutakin puuhaa, vihdoinkin. Nyt se on jo ihan intona lähdössä lenkille ja hyvin jaksaa tunnin kirmaamiset metsässä. Onneksi pakkasetkin lauhtui. Lienee nisätulehduksen riski pienempi näillä keleillä. ToppaPompassa saa Hymy silti nyt pienillä plussakeleilläkin lenkkeillä.

1 kommentti:

  1. Ihanaa lueskella pentujen kuulumisia :D Odottelen aina innolla uutta päivitystä :D ja tietenkin myös mahdollisia kuvia...
    T:Susanna

    VastaaPoista