maanantai 16. syyskuuta 2013

Kivempia uutisia!

Eilen suunnattiin taasen Skutin vastaanotolle järkkäämääni terveystarkastusjoukkariin. Skutin ja röntgenin silmän alla oli neljä Ninan bordercolliekasvattia (Inksu ja kaksi Inksun veljeä sekä sukulaispoika), Suvin mitteli Dani sekä kolme kasvattiani. Saatiin onnekseni auringonpaistettakin tähän risukasaan!

Ink:ltä (Noblefamily's Misty River) kuvattiin lonkat, kyynärät, olat sekä lanneranka. Hyvin ystävällistä Skutilta ottaa kuvat niin isoille kaseteille, ettei kuvia edes tarvinnut ottaa kovin montaa. Samalla säästyi rahaakin. Inkin olat puhtaat, lanneranka normaali ja lonkat & kyynärät näyttivät oikein hyviltä! JIhuuuuu!

Kasvateistani tutkittiin Kulta-pentueen Myy (N. Kultakuume) ja Dippi (N. Kullankaivaja) sekä Bliin (N. Vesi) ja Hunnin juuri vuoden täyttänyt poika Hitsi (N. Se Yksi Ja Ainoa).

Myyltä ja Dipiltä syynättiin polvet 0/0, lanneranka - normaali, olat - siistit, sydän - ei sivuääniä, tunnusteltiin kintereet, jotka tällä hetkellä täysin normaalin tuntuiset, lonkat ja kyynärät, jotka näyttivät oikein hyviltä. Mahtava homma!

Hitsin polvet 0/0, lanneranka, ja kuvaan liki kokonaan mahtunut rintaranka, normaalit, olat siistit, kintereet tuntuivat täysin normaaleilta, napakoilta. Myöskin Hitsin lonkat ja kyynärät näyttivät tosi hyviltä. Niin huippua!

Näin ollen siis Kulta-pentueesta on nyt jo tutkittu 4/5 ja Hipuhan tekee omasta pentueestaan 100% :). Kiitettävää aktiivisuutta omistajilta! Nöyrä kiitokseni teille kaikille!

Huurre (N. Huurre) ja Susanna kisasivat viikonloppuna medikakkosissa. Parille hienosti nolla, jolla sijoitus toinen. Tällä kertaa ei luvaa mutta nolla on aina nolla. Sitä paitsi hauskuus on tärkeintä! :) Siispä onnea!

Myös Tuima (N. Tuli) ja Kajsa kisasivat viikonloppuna agilityä. Minikolmosista nolla ja kolmas sija. Paljon onnea Kajsa!

Kahden Waden tyttären tuloksia olen myös bongannut viikonlopulta. Budille (Sopuriinan Bodil) ja Anulle triplanolla sekä Goalle (Pilvimarjan Vadelma) ja Sannille triplanollavoitto! Paljon onnea Anu ja Sanni!

Seuraavana jänskätään Kennelliiton sanaa lonkista ja kyynäristä sekä Hallan synnytystä. Hallalla nyt 55 kantovuorokautta takana. Lähestyy, lähestyy.


2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvistä uutisista! Hitsit, että olen aivan varma, että Halla pyöräyttää pentueeseen sellaisen täydellisen trikki-tytön, joka on määrätty tulemaan meille, ja sitten se tulee (vaik ei pitänyt) ja saa nimekseen Tyyne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli!

      :D Saapa nähdä! Ihana nimi kyllä!
      Toivotaan että kaikki menee hyvin ja Halla saa elinvoimaiset, terveet pentuset!

      Poista