sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tuimalle triplanollat, taas

Tuimis (N. Tuli) ja Kajsa tekaisivat triplanollan jo toisen kerran peräkkäin! Huikeaa yhteistyötä! Ekalla radalla sijoitus 6., toisella voitto ja kolmannella 2.! Voitto tuli huikealla yli neljän sekunnin erolla toiseksi tulleeseen. Kilpailupareja oli tässä luokassa 57kpl. Onnea, onnea!

Inksulla on mörköikä. Tuli kyllä ihan puun takaa. Toissapäivänä ei mitään epävarmuutta missään. Eilen ihmettelin kun se vähän arasteli Kopparnäsissä tavattua hyvätapaista, rauhallista sakemanninarttua ja tänään sit jo ihmetytti yksi jos toinenkin asia. Raukka parka :). Nää nyt menee kai ohi yhtä nopeasti kun ovat tulleetkin. Ikää bordercollielaspella nyt 5kk ja himpun päälle.

Hamsu (Bliin pentu aka Taisteluhamsteri) kasvaa ja on kyllä melkoinen pörröinen sydäntenmurskaaja. Tänään ikää yhdeksän viikkoa ja elopainoa kokonaista 1700g. Nousua edellis viikosta 170g. Tyyppi livahtaa ovenraosta ja juoksee noi pari rappusta alas ja painelee häntä suorana pitkin pihoja. Argh. Harvemmin sitä on tuon ikäisen kanssa saanut olla niin varovainen ettei se hankkiudu vaikeuksiin. :)

2 kommenttia:

  1. Noihin painoihin...Pätkishän oli 9,5 vkoa kun se haettiin ja paino oli silloin pyöreet 1500g. Sitkeä sissi ja pirttihirmu siitäkin on vaan tullut :)Eli painoa vielä vähemmän kuin teidän pikkuruisella.
    Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Aamukin oli pienempi kuin Hamsu, onhan näitä. Eikä toikaan todellakaan ole henkisesti 'pieni', nössö tai varovainen tai mitään sellaista, päinvastoin. Jänskä nähdä mitä siitä tulee niin henkisesti kuin fyysisestikin. :)

      Poista