maanantai 15. syyskuuta 2014

Jepe ekaa kertaa kolmosissa ja Hipille nolla

Viikonloppu on jänskätty enemmän ja vähemmän, eli enemmän, agilityn MM-kisoja. Sattuneista syistä jouduin jäämään kotiin jännittämään enkä päässyt pelipaikoille Luxemburgiin. Jännitys luultavasti oli kuitenkin aistittavissa sinne saakka. 

Hienoja ratoja Blitz (N. Vesi) ja Petri tekivät! Erityisen mieleenpainuva oli ensimmäinen joukkuerata, jossa Petri kaatui esteellä numero 3 koiran tielle, niin ettei Blii päässyt hyppäämään sitä. Siitä huolimatta Petri hermot pitivät ja virheiksi jäi vain tuo kiellosta tullut vitonen. Mitalin kiiltoa ei saatu, mutta ensi kerralla sitten. ;D
Ihan huikaisevia suorituksia muutenkin koko poppoolta! Kyllä kelpasi olla suomalainen noita suorituksia katsellessa. Itselle jäi rohkeus suurimpana ihastuksena mieleen. Kyllä joukkueeseen päässeet ovat kaikki todella kovia!


Koto Suomessa kisattiin eilen Keski-Suomen piirinmestaruuksista. Jesper (N. Kimpale Kultaa) aloitti siellä uransa kolmosluokassa Marian kanssa. Vielä veivät kuulemma hyväntuoksuiset tytöt suht kokematonta koiranpoikaa. Kolmelta radalta kympit sekä yliaikaa ylimääräisistä 'naisseikkailuista', mutta koska hyllyjä ei tullut, sijoittuivat he piirinmestaruuksissa viidenneksi.

Kirkkonummella kisattiin eilen myös kolmosissa. Hipille (N. Ensi-Ilta) ja Nadjalle nolla, sij 2.! Onnea! Nadjan blogissa videoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti