maanantai 1. joulukuuta 2014

Agilitytuloksia sekä pienimuotoiset treffit, ja mahdollisesti bc-pentuja

Viikonloppuna Kitin mustat lapsoset Tiuku (N. Tosi Nopee) ja Tuima (N. Tuli) kisasivat kumpainenkin agilityssä. Tuimalle Vantaalta tuplanolla, molempien starttien kakkossijoilla ja Tiukulle nolla Kotkasta hyppäriltä. Tämän myötä Tuimalla on ensi vuoden arvokisanollat plakkarissa. Paljon onnea molemmille pareille!

Sunnuntaina saatiin pieni porukka kasvattejani ja niiden omistajia kasaan kaikkien joulukiireiden keskellä ja tehtiin pieni lenkki sekä glögiteltiin (eikä kahviteltu) ja jutusteltiin oikein mukavassa porukassa! Suuri kiitos kaikille mukaan päässeille! Oli ihana nähdä teitä! Pentuprojektien jälkeen sitten taas keväällä isommalla porukalla.

Tammikuulle on mahdollisesti tulossa myös bordercollien pentuja, jos odotukset tuottavat tulosta. Mooli astutettiin kaksi viikkoa sitten. Pennut syntyvät Ninan luona Karjaalla ja saavat kennelnimekseen Noblefamily's. Mikäli kiinnostuit bc-pupseista, voi pentueen kasvattajaan, Ninaan olla yhteydessä sähköpostitse lahin.nina @ gmail.com. Minultakin voi toki kysellä Moolista lisää, vaikkeivät nämä minun kasvattejani tulekaan olemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti