keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukuukin jo pitkällä

Alkukuusta on ainakin pieni sininen Blitz (N. Vesi), ohjaajansa Petrin kanssa laittanut töppöstä toisen eteen hienoin tuloksin. Itsenäisyyspäivänä JAU:n kisoista huikeasti triplanolla! Yksi voitto, yksi toinen sija ja yksi 9. sija! Myöskin 13.12. Vantaan kisoista parille nollavoitto! Mahtavaa menoa! Paljon onnea!

Tuima (N. Tuli) ja Kajsa ovat ensi vuoden minien EO-rankingissa hienolla vitossijalla tällä hetkellä.  Hienoa! Kaikki viisi parasta ovat shelttejä. Medeissä Waden ja Merrin tytär Goa (Pilvimarjan Vadelma) upeasti kolmantena.

Tämän kuun kymmenentenä vietettiin ensimmäisten soopelikasvattieni Aamun (N. Aamu Aurinko), Penan (N. Yön Ritari), Priiman (N. Päivän Säde) ja Vauhdin (N. Ilta Villi) synttäreitä. Kokonaista viisi vuotta on 'mittarissa'! Onnea kaikki ihanat!

Waden tytär Kylli (Amorosan Kylli) valioitui agilityssä 7.12. Paljon onnea Kati!

Enzo (N. Tosi Kiitäjä) yökyläili meillä Tuomaksen kanssa eilen-tänään. Olipa ihana nähdä molempia piiiiitkästä aikaa! Voi Enzo-murua, siinä on niin paljon äitiään sekä siskojaan, erityisesti Tiukua. Harmi ettei tullut otettua kuvia.

Muistiin, että Halla (N. Halla) juoksee. On itseasiassa juossut nyt himpun yli kaksi viikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti